ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Αυτό που προέχει

kathimerini.gr
Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα κρίνουν το μέλλον του τόπου για πολλά χρόνια. Η Ιστορία θα είναι ιδιαίτερα σκληρή με τους συστημικούς ευνοουμένους, οι οποίοι επέλεξαν να υπερασπισθούν προσωπικά συμφέροντα και εμμονές αντί για το δημόσιο συμφέρον. Θα είναι, όμως, εξίσου σκληρή και με τους πολιτικούς εκπροσώπους του αστικού κόσμου, αν δεν βάλουν στην άκρη τις προσωπικές διαφορές τους και μικροεπιδιώξεις. 
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. οφείλει να λειτουργήσει ενωτικά, να δημιουργήσει μια στιβαρή ενιαία ομάδα που θα αναλάβει την εκλογική μάχη και να ανατρέψει την εικόνα της κούρασης. Κανένας μικρός ή μεγάλος «βαρώνος» δεν δικαιούται να επιδίδεται σε συμπεριφορές πριμαντόνας και υπονομευτικές μεθοδεύσεις. Στο κάτω κάτω, ο κ. Σαμαράς έδωσε τη μάχη για να σταθεί η χώρα όρθια. Με λάθη και δισταγμούς, αλλά την έδωσε. 
Το ίδιο ισχύει και για τον χώρο της Κεντροαριστεράς. Οι πολίτες περιμένουν και απαιτούν υπευθυνότητα, όχι προσωπικά παιχνίδια και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Θα έλθει η ώρα, μετά τις εκλογές, για την ανασύνταξη και ενδεχομένως την ανανέωση του πολιτικού συστήματος. Τώρα προέχει να κερδίσει τις εκλογές το μπλοκ των φιλοευρωπαϊκών, αστικών δυνάμεων.
Έντυπη Έκδοση

Δεν υπάρχουν σχόλια: