ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Αντ. Σαμαράς: Πολιτικός εκβιασμός οι πρόωρες εκλογές


Με μια συνέντευξη που παραχώρησε στη ΝΕΡΙΤ επέλεξε τελικά ο πρωθυπουργός να κάνει τη νέα παρέμβασή του 48 ώρες πριν από την καταληκτική ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο για πολιτικό εκβιασμό, προειδοποιώντας όσους βουλευτές δεν υπερψηφίσουν την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα ότι θα είναι συνυπεύθυνοι για τις τραγικές, όπως είπε, συνέπειες που μπορεί να προκύψουν για τη χώρα και πως «θα τους θυμάται όλος ο κόσμος και κυρίως η ιστορία με το ονοματεπώνυμό τους».

Ο πρωθυπουργός, επικαλούμενος και τις δημοσκοπήσεις, τόνισε ότι οι πολίτες δεν επιθυμούν πρόωρες εκλογές, διότι διαισθάνονται «πού θα μπορούσε να μας οδηγήσει αυτή η παράλογη περιπέτεια». Παράλληλα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι όλες οι εξαγγελίες του αποτελούν μονομερείς ενέργειες που είτε θα έχουν ως αποτέλεσμα ένα ακόμα πιο σκληρό μνημόνιο ή και την έξοδο της χώρας από τη ζώνη του ευρώ. Πρόσθεσε ότι όσα λέει η αξιωματική αντιπολίτευση είναι ο ορισμός του πιστωτικού γεγονότος.

Ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να εκλεγεί από αυτή τη Βουλή πρόεδρος, επαναλαμβάνοντας ότι στη συνέχεια η συνταγματική αναθεώρηση θα προχωρήσει, το κυβερνητικό σχήμα θα μπορούσε να διευρυνθεί με δυνάμεις με ευρωπαϊκό προσανατολισμό και η χώρα θα μπορούσε να πάει σε πρόωρες εκλογές στο τέλος του 2015, αφού πρώτα

Όσον αφορά τις καταγγελίες περί προσέγγισης και απόπειρας δωροδοκίας βουλευτών για να ψηφίσουν πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για πολιτική σκευωρία και λάσπη.

Αναφερόμενος, τέλος, στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Νέα Δημοκρατία θα μπορούσε να τις κερδίσει, λέγοντας ότι ο λαός δεν θα μπορούσε να κάνει δεύτερη φορά το ίδιο λάθος, επιστρέφοντας τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.
athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: