ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

Τα λειτουργικά κενά της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες ο υπολογισμός των λειτουργικών κενών

Ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, Γεώργιος Μασλάρης, είχε να λύσει ένα σταυρόλεξο όσον αφορά τον υπολογισμό των λειτουργικών κενών. Σε ποιους εκπαιδευτικούς θα πρέπει ανατεθούν οι ώρες της Αισθητικής Αγωγής (Μουσική, Εικαστικά και Θεατρική Αγωγή). Αν ανατεθούν σε συναδέλφους ειδικοτήτων θα πλεονάσουν περίπου 20 δάσκαλοι/δασκάλες και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλύψουν το διδακτικό τους ωράριο εντός της Διεύθυνσης Καστοριάς. Έτσι, υπολόγισε τα λειτουργικά κενά αναθέτοντας τις ώρες αισθητικής αγωγής σε εκπαιδευτικούς ΠΕ70, οπότε το  ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ "αποβάλλει" τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων οι οποίοι μάλλον... δεν "χωρούν"...!!!

Τα λειτουργικά κενά που απέστειλε η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς στην περιφερειακή διεύθυνση, βάσει των οποίων θα πραγματοποιηθούν οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, έχουν ως εξής:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ -ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
0
ΔΑΣΚΑΛΟΙ ( ΠΕ71)
15
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ (ΠΕ61)
2
ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (ΠΕ06)
1
ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (ΠΕ05)
3
ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (ΠΕ07)
2
ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ (ΠΕ08)
10
ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΠΕ32)
5
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΕ19-20)
3
ΜΟΥΣΙΚΗΣ (ΠΕ16)
7


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΣΜΕΑ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
ΜΟΥΣΙΚΗΣ
1
ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ
1
ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
1Με βάση αυτά τα λειτουργικά κενά θα πραγματοποιηθούν οι αποσπάσεις. Η ολοκλήρωση των αποσπάσεων από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. και Σ.Μ.Ε.Α.Ε. για το διδακτικό έτος 2016-2017, σύμφωνα με ενημέρωση του αιρετού Βασίλη Παληγιάννη, θα πραγματοποιηθεί το αργότερο έως 5-8-2016.
Μετά την ανακοίνωση των αποσπάσεων, το ΠΥΣΠΕ Καστοριάς θα ανακοινώσει τα λειτουργικά κενά και τους λειτουργικά υπεράριθμους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: