ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Φιλική συνεύρεση απέναντι από το σύμβολο της Θεσσαλονίκης μας


Είχα τη χαρά το Σάββατο 2 Ιουλίου, να επισκεφθώ στη Θεσσαλονίκη, το φίλο και συμμαθητή μου Γρηγόριο Γρηγοριάδη, υποστράτηγο και υποδιοικητή του Γ΄Σώματος Στρατού, ο οποίος αφοσιωμένος στην εκτέλεση των νέων και υψηλών υπηρεσιακών καθηκόντων του δεν έχει το χρόνο να επισκέπτεται τη γενέτειρά του. 
Έτσι, λοιπόν, λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεών του είχαμε καιρό να τα πούμε...και είπαμε πολλά και ενδιαφέροντα για το παρόν και το μέλλον(!!!) αμφότερων, στην τετράωρη συνάντησή μας!

Γευματίσαμε μετά των συζύγων μας  Αλίκης Ζήδρου, Δέσποινας Σπυροπούλου, στην υπέροχη ταράτσα του κτηρίου της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, με εκπληκτική θέα στο Θερμαϊκό Κόλπο υπό τη σκιά του Λευκού Πύργου. Μαζί μας  και οι συνονόματοι υιοί μας.

Αγαπητέ, Γρηγόρη, ο παντοδύναμος να σας χαρίζει δύναμη, υγεία, ελπίδα και οικογενειακή ευτυχία. Ευχαριστούμε για την άψογη και εγκάρδια φιλοξενία σας.
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: