ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

Μετατάξεις από τη β/θμια στην α/θμια εκπαίδευση ,από α/θμια στη β/θμια και σε πανεπιστήμια

Με αφορμή την προχθεσινή απόφαση του ΚΥΣΔΕ, με την οποία αποδεσμεύθηκαν 294 εκπ/κοί διαφόρων ειδικοτήτων για μετάταξη στην Π.Ε., επισημαίνω τα εξής:
1.Οι μετατάξεις αυτές θα εξετασθούν από το ΚΥΣΠΕ σε προσεχή συνεδρίασή του-μέσα στον Ιούλιο-πριν την εξέταση των αποσπάσεων. Για να ικανοποιηθεί το αίτημα μετάταξης θα πρέπει να υπάρχει οργανικό κενό, μετά τις μεταθέσεις, στις περιοχές που ζητούν οι συνάδελφοι της Δ.Ε.
2.Για τις μη κοινές ειδικότητες (ΠΕ 05,07,08,19,20,32) δεν μπορεί να ικανοποιηθεί καμιά αίτηση, αφού δεν υπάρχουν ακόμη οργανικές θέσεις αυτών των ειδικοτήτων στην ΠΕ και δεν έχουν γίνει μεταθέσεις.
3.Το ΚΥΣΠΕ στην ίδια συνεδρίαση θα εξετάσει τις αιτήσεις των συναδέλφων της α/θμιας που ζητούν μετάταξη στη β/θμια και θα αποδεσμεύσει όλους όσοι πληρούν τις προυποθέσεις του νόμου ( δηλ. 5 χρόνια υπηρεσίας στη βαθμίδα από το ΦΕΚ διορισμού).
4.Για τις μετατάξεις στα πανεπιστήμια, για θέσεις Ε.ΔΙ.Π, δεν έχει προσδιορισθεί ακόμη πότε θα συζητηθούν. Αυτή την περίοδο γίνονται οι αιτήσεις των συναδέλφων και σίγουρα θα συζητηθούν πριν την έναρξη του σχολικού έτους.
Δημήτρης Μπράτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: