ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Οξεία αντιπαράθεση για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Πάρο

κ. Γεωργιάδη, αφήστε τα ταξίδια στην Πάρο και εισηγηθείτε άμεσα ως κόμμα, τη δραστική μείωση του αριθμού των Βουλευτών... Άντε, να μην τα πάρω!

Πόλεμο ανακοινώσεων και καυστικών σχολίων, πυροδότησε ένα tweet του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Πάρο.
Ο @atsipras πάει στην Πάρο για εγκαίνια και παίρνει μαζί του 54 άτομα, για 3 μέρες δωρεάν.Περνάνε τώρα τροπολογία για να τα πληρώσουμε εμείς
Το ακολούθησε αργότερα και ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος που έγραψε σε tweet του: «Ο Τσίπρας εξουδετέρωσε την αντιπολιτευτική «Κίνηση των 53» με την πεντάστερη «Μετακίνηση των 54».
Ο Τσίπρας εξουδετέρωσε την αντιπολιτευτική "Κίνηση των 53" με την πεντάστερη "Μετακίνηση των 54". 
Η αντίδραση ήρθε άμεσα από κυβερνητικές πηγές που έκαναν λόγο για «κρεσέντο προπαγάνδας και ψεμάτων που θα έκανε υπερήφανο τον Γιόζεφ Γκέμπελς». Κάλεσαν μάλιστα τους κ.κ. Γεωργιάδη και Κουμουτσάκο να μεταβούν στην Πάρο προκειμένου να διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια ότι ολιγομελής κυβερνητική αντιπροσωπία θα μεταβεί και θα επιστρέψει αυθημερόν και μάλιστα χωρίς επιβάρυνση των δημοσίων εξόδων, αφού την ειδική πτήση χορηγεί η Agean.
Έτσι, προσθέτουν οι κυβερνητικές πηγές στο σχολιασμό τους, μπορούν να είναι σίγουροι πως το βράδυ της ίδια μέρας θα επιστρέψουν στην Αθήνα μαζί με την κυβερνητική αποστολή και την ίδια πτήση, προκειμένου να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους στον Πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος, ασφαλώς, δεν πρόκειται να ανεχθεί δύο ψεύτες και λαϊκιστές σε ανώτατα κομματικά αξιώματα.
Στο χορό των καυστικών σχολίων προστέθηκε το μεσημέρι και η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία αναφέρεται ότι «λυπούμαστε που χαλάσαμε στον πρωθυπουργό και την κουστωδία του το τριήμερο στην Πάρο!
Ας μην ανησυχούν όμως. Πολύ σύντομα η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου θα είναι σε μόνιμες διακοπές. Όμως, τότε, δεν θα καλύπτονται από την τροπολογία της δωρεάν αναψυχής, την οποία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα καταργήσει».
Λίγο νωρίτερα, επί του θέματος τοποθετήθηκε με ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή σχολιάζοντας ότι «Τσίπρας και Καμμένος, αφού έκοψαν το ΕΚΑΣ και καταδίκασαν εκατομμύρια πολίτες, τώρα μας αναγκάζουν να πληρώσουμε τις χλιδάτες διακοπές της κουστωδίας τους σε πεντάστερα ξενοδοχεία! Τρώνε με χρυσά κουτάλια, πίνουν εις υγείαν των κορόιδων.»

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: