ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Κρεσέντο Λαϊκισμού από τον Βασίλη Λεβέντη

Μειώστε πρώτα τους τριακοσίους του κοινοβουλίου!
Εν μέσω άγριων περικοπών και φορομπηχτικών μέτρων, θυμήθηκαν τα τερτίπια του μακαρίτη Κουτσόγιωργα για την "απλή"(και όχι την άδολη) αναλογική!  
Τέως πασόκος, υποψήφιος το 1989 με τη Νέα Δημοκρατία, ιδρυτής διαφόρων μικροκομμάτων, υποψήφιος Δήμαρχος σε διαφορετικούς Δήμους, καναλάρχης και αρθογράφος της "Αυριανής", σήμερα ο Βασίλειος Λεβέντης 65 ετών, χωρίς ιδεολογία και συγκεκριμένες θέσεις μέσα σε λίγους μήνες  από το χλευασμό, το χαβελέ και την απαξίωση,  πέρασε στην καταξίωση, φλερτάροντας καθημερινά με το μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ!
 Στη Δημοκρατία, η ευθύνη ανήκει πάντα στους πολίτες.
liberal.gr
Την ανάγκη η χώρα να περάσει από την εποχή της επιδίωξης αυτοδυναμιών σε αυτή της κουλτούρας των συνεργασιών επισήμανε σε πρωινή εκπομπή του MEGA ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης επιχειρηματολογώντας υπέρ της ψήφισης του εκλογικού νόμου.
«Η αυτοδυναμία κατέστρεψε τη χώρα γιατί κάθε πρωθυπουργός διόριζε, έκανε σκάνδαλα, παρανομίες για να εκλέγεται, έτσι φθάσαμε στην πτώχευση», τόνισε ο κ. Λεβέντης.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να προσφέρει την απλή αναλογική «με πονηρία για να κλείσει το δρόμο του Μητσοτάκη, εμείς όμως που ήταν αίτημά μας 100 χρόνια, την αρπάζουμε την ευκαιρία αυτή για να κλείσει η σελίδα, το καρκίνωμα».
Ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι είπε στον πρωθυπουργό πως έχει «κάνει 2.000 λάθη αλλά αν κάνει την απλή αναλογική θα μείνει στην ιστορία, πραγματοποιώντας κάτι που δεν τόλμησε ούτε ο Ανδρέας Παπανδρέου, ούτε ο Κώστας Σημίτης».
Επίσης, υποστήριξε ότι δεν έχει υποσχεθεί συνεργασία σε κανέναν διασαφηνίζοντας ότι είναι ανοιχτός σε συνεργασία είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ είτε με τη ΝΔ βασισμένη πάνω σε ένα σχέδιο στο οποίο θα έχει βάλει τους όρους του.
Ο κ. Λεβέντης δήλωσε για τον κ. Μητσοτάκης ότι «ρίχνει το σύνθημα ότι θα έχουμε ακυβερνησία αν υπάρχει απλή αναλογική και πίσω από αυτό παρουσιάζεται ο ίδιος ως Μεσσίας».
Τέλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε πως «όποιος δεν ψηφίσει σε δυο εβδομάδες την απλή αναλογική υπηρετεί τα σχέδια Μητσοτάκη και ο λαός θα τον τιμωρήσει», ενώ άφησε αιχμές κατά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του ΚΚΕ που εγείρουν διαφωνίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: