ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Υποβολή δηλώσεων προτίμησης για οριστική τοποθέτηση ή βελτίωση θέσης εντός ΠΥΣΠΕ

Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, καλεί τους συναδέλφους ΠΕ70, να υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης για δύο οργανικά κενά στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς, τα οποία το υπουργείο δια μαγείας και χωρίς να τα έχει καταργήσει δεν τα υπολόγισε στις μεταθέσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, στερώντας το νόμιμο δικαίωμα σε δύο συναδέλφους από άλλα ΠΥΣΠΕ να διεκδικήσουν τις πολυπόθητες θέσεις.
Επιμένω, πως η ΔΟΕ, θα πρέπει να "κινηθεί" δικαστικά κατά του υπουργείου για τις εκτός νόμου καταργήσεις των συγκεκριμένων οργανικών θέσεων, διαφυλάσσοντας τις ήδη θεσμοθετημένες οργανικές θέσεις. Παρόμοιες περιπτώσεις απαντώνται και σε άλλα ΠΥΣΠΕ!
Γρηγορείτε...
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
πηγή: Διεύθυνση Α/θμιας Καστοριάς


Καλούμε:
Τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ70 Δασκάλων, ΠΕ60 Νηπιαγωγών, γενικής και ειδικής αγωγής, που υπέβαλαν αίτηση για βελτίωση θέσης.
Τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ60 Νηπιαγωγών, που ήρθαν με μετάθεση στο ΠΥΣΠΕ Καστοριάς.
Τους εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ06 – Αγγλικών και ΠΕ11 – Φυσικής Αγωγής που υπέβαλαν αίτηση για βελτίωση θέσης ή δήλωση οριστικής τοποθέτησης.
Να συμπληρώσουν τη δήλωση Οριστικής Τοποθέτησης/Βελτίωσης θέσης με τα σχολεία προτίμησής τους, ανεξαρτήτως κενών οργανικών θέσεων και να την υποβάλουν στη Δ/νση Π.Ε. Καστοριάς, από Τετάρτη 06-07-2016μέχρι και Τρίτη 12-07-2016 στις 11:00 π.μ.
Συνημμένα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: