ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

Εξισωτισμός προς τα κάτω, το "νέο" ενιαίου τύπου Δημοτικό Σχολείο

κ. υπουργέ, όσες πράξεις και αν εκτελέσετε εσείς και οι περιφερειακοί διευθυντές σας, δάσκαλοι δεν θα περισσέψουν. Απλά οι αναπληρωτές ειδικοτήτων θα "πληρώσουν" τη μνημονιακή συμφωνία που υπογράψατε.
Καλή συνέχεια...

Τριάντα πέντε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσαν ερώτηση προς τον υπουργό παιδείας για τη λειτουργία του "νέου" ενιαίου τύπου Δημοτικό Σχολείο, που οραματίζεται η πολιτική ηγεσία του υπουργείου.
Η ερώτηση ΕΔΩ

Οι πολλές αριθμητικές πράξεις του υπουργού τις οποίες θα εκτελέσουν οι περιφερειακοί Διευθυντές, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε ένα παλιού τύπου Δημοτικό Σχολείο.
Η λειτουργία δε του ολοήμερου χωρίς υπευθύνους, μόνο εντάσεις, προστριβές και αντισυναδελφική συμπεριφορά εν γένει, θα δημιουργήσει στους συλλόγους διδασκόντων.
Η απάντηση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: