ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Παρουσίαση βιβλίων της Ανδρομάχης Κάρτζου στο 1ο Φεστιβάλ Φαντασίας

Για τα βιβλία της Ανδρομάχης, θα μιλήσει η δασκάλα του Τμήματος Ένταξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού, Δέσποινα Σπυροπούλου
www.ert.gr
Το πρώτο Φεστιβάλ Φαντασίας της Θεσσαλονίκης, το μεγάλο Fantasmagoria, ανοίγει τις πύλες του για όλους τους λάτρεις του Φανταστικού. Το μεγάλο φεστιβάλ θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, στους χώρους του Δημαρχιακού Μεγάρου, 1 & 2 Απριλίου. 
Η είσοδος για το κοινό στο σύνολο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Φαντασίας «Fantasmagoria» είναι δωρεάν.
«Το Φεστιβάλ Φανταστικού Fantasmagoria αποτελεί έναν πυρήνα έκφρασης όπου όλοι μπορούν να γνωρίσουν και να κατανοήσουν τη λειτουργία της Φαντασίας στην τέχνη και κατ’ επέκταση στην κοινωνία, με επίκεντρο τη Λογοτεχνία του Φανταστικού».
Παρουσιάσεις βιβλίων, αφιερώματα σε μεγάλους συγγραφείς, ομιλίες ακαδημαϊκών, διάθεση προϊόντων και βιβλίων στον εκθεσιακό χώρο, παράλληλες δράσεις, cosplay, stand up comedy, θέατρο, επιτραπέζια παιχνίδια, κόμιξ, μουσική, εργαστήρια μουσικών οργάνων και συγγραφής, κινηματογράφος, δημιουργική αποκατάσταση και μεταποίηση επίπλων, καλλιτεχνικές δημιουργίες και εκδηλώσεις για παιδιά, και τόσα άλλα θεάματα, πολλά από τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης!
Tα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν στο Κέντρο Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών Θεσσαλονίκης «Καταφύγιο Γυναίκας».


Ενημερωθείτε για τους συμμετέχοντες, το πρόγραμμα, τους διαγωνισμούς και τις δράσεις από την επίσημη ιστοσελίδα http://fantasyfest.gr/ αλλά και τη σελίδα στο Facebook Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria.

Πρόγραμμα:

18:30 – 19:00

Παρουσίαση των βιβλίων «Βωμός των 5 Βουνών» και «Το Φίδι του Ωκεανού» της K.W. Andri. Ομιλητές: Δέσποινα Σπυροπούλου – Εκπαιδευτικός, K.W. Andri

Δεν υπάρχουν σχόλια: