ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Η Ελλάδα βρίσκεται στο πιο «ζεστό» σημείο του πλανήτη


Στην ένταση που επικρατεί στο Αιγαίο αλλά και στη θέση της Ελλάδας στον γεωπολιτικό χάρτη, το προσφυγικό και την προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων μίλησε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης στην ΕΡΤ .
«Η Ελλάδα βρίσκεται στο πιο «ζεστό» σημείο του πλανήτη. Δεν θέλουμε να προκύψει ένταση στο Αιγαίο. Η περιοχή είναι αρκετά δύσκολη και η κατάσταση αντιμετωπίζεται με δυσκολία, αλλά το θέμα είναι η χώρα να σταθεί πόλος σταθερότητας», υπογράμμισε ο Ευάγγελος Αποστολάκης στην εκπομπή «με Αρετή και Τόλμη» για να συμπληρώσει: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις προσπαθούν να είναι έτοιμες για την αποστολή τους και να προσφέρουν ασφάλεια. Ο τρόπος που δουλεύουν είναι συντονισμένος και παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, όλα αντιμετωπίζονται με σύνεση για να βρεθεί μια σωστή λύση σε κάθε περίπτωση. Οι δυνάμεις σχεδιάζουν το μέλλον για το καλύτερο».
Σχετικά με το Προσφυγικό δήλωσε: 
«Το προσφυγικό είναι ένα ζήτημα πολύ σοβαρό. Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν παίξει σημαντικό ρόλο.Εμείς συνεχίζουμε να βοηθάμε στη συντήρηση των δομών, καθώς συνεχίζεται να γίνεται αυτή η προσφορά».
Κοινωνικός ρόλος
Όσον αφορά στον ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων είναι να είναι εκεί που χρειάζεται: «Υπάρχει συνεχής παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων για προσφορά στην κοινωνία. Στο προσφυγικό, στις αεροδιακομιδές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: