ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Κούλογλου: Δεν πρέπει να κόψουμε συντάξεις-Μετά τι θα ζητήσουν, τις γυναίκες και τα παιδιά μας;

"Αριστερά" Μαμπέτια και Μασλάτια!
Αγαπητέ μου, ο λαός ψήφισε στο δημοψήφισμα και το αποτέλεσμα το "γράψατε" στα αριστερά σας υποδήματα!!!

capital.gr
"Δεν είναι στην ιδεολογία μας η παραμονή στην εξουσία με κάθε κόστος" δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου σχολιάζοντας την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης, μιλώντας στα "parapolitika 90,1".

Πρόσθεσε πως "η αριστερά δεν πρέπει να κόψει συντάξεις. Ας το κάνει η δεξιά αυτό, που το θέλει κιόλας". Ταυτόχρονα σημείωσε με νόημα πως "πρέπει κανείς να προσπαθεί να αποφεύγει την πασοκοποίηση, δηλαδή όταν είσαι στην εξουσία και εφαρμόζεις πράγματα που δεν σου ταιριάζουν, τότε φθείρεσαι. Αυτό αποτελεί κίνδυνο".
Ο κ. Κούλογλου εκτίμησε πως οι διαπραγματεύσεις είναι δύσκολες καθώς το ΔΝΤ είναι αμετακίνητο και θέλει να επιβάλει απαράδεκτους όρους. "Αυτοί οι τύποι είναι αδίστακτοι, είναι οικονομικοί δολοφόνοι. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε μπροστά μας κι άλλες αξιολογήσεις. Στις επόμενες θα μας ζητούν να δώσουμε τις γυναίκες και τα παιδιά;" διερωτήθηκε. Εκτίμησε μάλιστα πως πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι ιδιωτικοποιήσεις και συγκεκριμένα η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: