ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Η ΝΔ θα απολύσει όσους προσλήφθηκαν παράνομα στο Δημόσιο

Αν και τα αυτονόητα πρέπει να παραλείπονται, στη χώρα μας καλό είναι να τονίζονται...

Την πρόθεση της ΝΔ να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων που κατά την γνώμη των στελεχών της, έχουν προσληφθεί παράνομα, πρόταξε σήμερα από το βήμα της βουλής, ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Βασίλης Οικονόμου.
«Δεν θα πάρουμε κληρονομιά αυτούς τους διοικητές που διορίσατε. Κάποιοι μάλιστα πλασάρουν ότι “εμείς αξιοκρατικά έχουμε διοριστεί” και ότι θα μπουν και στο νέο σύστημα. Τελειώσανε αυτά. Όλοι Χ. Σας το λέω εγώ. Αν εξαρτάται από εμένα όλοι Χ θα φάνε». Αυτό τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής και τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, απευθυνόμενος στην σημερινή συζήτηση στη Βουλή στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, o οποίος είχε ακόμη ένα “θερμό επεισόδιο” με τον Άδωνι Γεωργιάδη.
Ο κ. Οικονόμου ανέφερε επίσης ότι με κυβέρνηση ΝΔ θα φύγουν από τις θέσεις τους όσοι προσλήφθηκαν παράνομα. Όπως εξήγησε, πρόκειται για καθαρίστριες, υπαλλήλους security και ΤΟΜΥ (Μονάδων Υγείας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: