ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Στις ΔΟΥ αποστέλλονται τα «κόκκινα» άτοκα δάνεια 25 πρώην βουλευτών

Βαρεθήκαμε να ακούμε φτηνές δικαιολογίες
κ. πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων με τι επιτόκιο δανειοδοτήθηκαν; Στον κοσμάκη χορηγούνταν δάνεια με πολύ υψηλό επιτόκιο και σήμερα "χάνουν" τα σπίτια τους!

Στην εφορία αποστέλλονται τα δάνεια συνολικού ύψους 180.000 ευρώ που έχουν πάρει από τον Ειδικό Λογαριασμό Αλληλεγγύης της Βουλής, 25 πρώην βουλευτών και δεν εξυπηρετούνται.
Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, σημειώνοντας ότι είναι σε συνεννόηση μαζί τους και έχουν ένα μήνα προθεσμία για να τα τακτοποιήσουν διαφορετικά θα σταλούν στις ΔΟΥ στις οποίες υπάγονται προκειμένου να ρυθμιστεί το χρέος τους.
Ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, ο κ. Βούτσης, διευκρίνισε ότι το συνολικό ποσό των δανείων που έχουν χορηγηθεί σε νυν και πρώην βουλευτές είναι ύψους περίπου 700.000 ευρώ και αποπληρώνονται κανονικά από όλους, με εξαίρεση τους 25 πρώην βουλευτές.
Όπως είπε ο κ. Βούτσης «ο βουλευτής δεν παίρνει δάνειο από το κράτος αλλά από τον Ειδικό Λογαριασμό Αλληλεγγύης, για τον οποίο κάθε μήνα υπάρχει παρακράτηση βουλευτικής αποζημίωσης από τους εν ενεργεία βουλευτές, και το αποπληρώνει με κρατήσεις 300-400 ευρώ σε λιγότερο από μια κοινοβουλευτική θητεία.
«Αν γίνουν εκλογές, τότε περνούν στο καθεστώς των πρώην βουλευτών, οι οποίοι επίσης σε μηνιαία βάση κάνουν ρύθμιση και αποπληρώνουν», σημείωσε ο πρόεδρος της Βουλής και προσέθεσε: 
«Είναι απολύτως ελεγχόμενη υπόθεση. Δεν έχει να κάνει με το ότι οι βουλευτές παίρνουν δάνεια, ενώ ο λαός δεν παίρνει. Δεν είναι ούτε βοηθήματα, ούτε επιδόματα, ούτε ενισχύσεις αλλά δάνεια, όπως αποφάσισε η Βουλή, για να αποπληρώνονται».
«Οι άνθρωποι που έκαναν τη διαρροή δεν καταλαβαίνουν. Σας το λέω ευθέως. Δεν γουστάρουμε τα "απολιτίκ" ένστικτα του κόσμου να ενεργοποιούνται με λάθος τρόπους», κατέληξε ο πρόεδρος της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: