ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο τα έψαλλε στο Δήμαρχο, Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου

Εύχομαι ολόψυχα, το Βρέφος της Βηθλεέμ να φέρει σε όλους ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ, ΠΡΟΚΟΠΗ και ΥΠΟΜΟΝΗ...

Σήμερα Παρασκευή 22 του Δεκέμβρη, οι μαθητές/μαθήτριες της πέμπτης και έκτης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού, μετέφεραν το χριστουγεννιάτικο κλίμα από τη σχολική τους γιορτή στο Δημοτικό Μέγαρο Άργους Ορεστικού, ψάλλοντας τα κάλαντα στο Δήμαρχο Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου.

Η φωτογραφία δείχνει να  απολαμβάνουν τα παραδοσιακά κάλαντα των παιδιών 
Ο Δήμαρχος παρουσία των Αντιδημάρχων Αφροδίτης Μπελονάκη, Φώτιου Τατσίδη και της ιδιαιτέρας τού γραφείου του Μελίνας Μουτζίκη, υποδέχθηκε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας ανταλλάσσοντας μαζί τους ευχές για τα Χριστούγεννα.
Οι μαθητές ξεκίνησαν με τα ποντιακά κάλαντα, τιμώντας την καταγωγή του Δημάρχου, συνέχισαν με κάλαντα από τη Χίο και τελείωσαν με τα κάλαντα από την Ικαρία. Η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου πλημμύρισε για λίγη ώρα από τους μελωδικούς ήχους του ακορντεόν του δασκάλου μουσικής και από τις χαρούμενες παιδικές φωνές. Ο Δήμαρχος ρώτησε το Διευθυντή του σχολείου εάν υπάρχει κουμπαράς. 
"Ψιλά κ. Δήμαρχε, δεν χρειαζόμαστε. Ήρθαμε να σας τα πάρουμε χοντρά... Ήρθαμε να πάρουμε τη διαβεβαίωσή σας για την κατασκευή των πολυπόθητων αιθουσών γυμναστικής και εκδηλώσεων", απάντησε χαριτολογώντας ο Διευθυντής στον Δήμαρχο. 
Ο Δήμαρχος φωτογραφήθηκε με τους μαθητές και εκπαιδευτικούς, υποσχόμενος πως σύντομα οι αίθουσες θα αρχίσουν να κατασκευάζονται
Ο Δήμαρχος για μία ακόμη φορά υποσχέθηκε πως η κατασκευή των συγκεκριμένων αιθουσών είναι επιβεβλημένη και δεδομένη, προκειμένου το σχολείο να αποκτήσει την κατάλληλη κτιριακή υποδομή ώστε να ανταποκριθεί στις σύγχρονες εκπαιδευτικές, παιδαγωγικές και κοινωνικές απαιτήσεις.

Με τις υπέροχες φωνές οι μαθητές και μαθήτριές μας, μετέτρεψαν για λίγα λεπτά το Δημαρχείο σε Σχολείο!

Ανάμεσα στα παιδιά έψαλλαν και οι εκπαιδευτικοί


Μετά την επίσκεψη στο Δημαρχείο οι μαθητές μας έψαλλαν τα κάλαντα στον πεζόδρομο και στην πρώην κεντρική πλατεία-σταυροδρόμι.
Το καφέ-ζαχαροπωλείο Zoom Serie της οικογένειας Χαρισίου
στην αρχή του πεζόδρομου. Ιδανικός χώρος για καφέ και γλυκό, Χειμώνα-Καλοκαίρι...
Να ευχαριστήσουμε τη Γεωργία Χαρισίου, που μόλις άκουσε τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες "έτρεξαν" με τη θυγατέρα της Αναστασία να προσφέρουν παραδοσιακά μελομακάρονα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Αναστάσιος Χασιώτης, αναπληρωτής δάσκαλος μουσικής για δεύτερη συνεχή χρονιά στο σχολείο μας.
Εργατικός, ακούραστος, ευσυνείδητος, μεθοδικός και λάτρης της παράδοσης. 
 Η παρουσία του στο σχολείο μας, δημιουργική και ευχάριστη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: