ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα


Προς τον 11ο Συνεδριο της ιστορίας της οδεύει η ΝΔ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στο στο χώρο του συνεδριακού κέντρου Μetropolitan Expo. «Ανοίγοντας» ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου Κωστής Χατζηδάκης τις διαδικασίες, έδωσε κοινή συνέντευξη τύπου με τον γραμματέα προγράμματος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργο Στεργίου, όπου κατατέθηκε το γαλάζιο στίγμα.

Η φράση του τέως υπουργού κ. Χατζηδάκη είναι ενδεικτική της στόχευσης: «Η ΝΔ ανοίγει πόρτες και παράθυρα και συνδιαμορφώνει την επόμενη μέρα με κάθε πολίτη που θέλει να συμμετέχει την πολιτική. Η αντιπολίτευση δεν μας αρκεί για να αλλάξουμε την Ελλάδα προς το καλύτερο, το 11ο συνέδριο είναι βασικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση».

Με κεντρικό σύνθημα «έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα» η ΝΔ θα επιχειρήσει να δώσει το όραμα της επόμενης μέρας και να δημιουργήσει ένα νέο αφήγημα που θα την καθιστά έτοιμη για εκλογές ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Αυτό τόνισε και ο κ. Χατζηδάκης λέγοντας πως «οι πολιτικές εξελίξεις μπορεί να είναι γρήγορες και επιβάλλουν να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα, ώστε να περάσουμε από την Ελλάδα της στασιμότητας και της μιζέριας στην Ελλάδα των ευκαιριών για τους φτωχότερους και τους νέους».

Το συγκεκριμένο Συνέδριο, όπως υπογράμμισαν οι αξιωματούχοι της ΝΔ, θα είναι ένα συνέδριο υιοθέτησης πολιτικών και προγραμματικών θέσεων και όχι εκλογής νέων οργάνων του κόμματος. «Αποφασίσαμε να φύγουμε από τη λογική των συνεδρίων των μπράβο και των ζήτω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης, εστιάζοντας στις προσυνεδριακές διαδικασίες, όπου με εκτεταμένη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τη χρήση ηλεκτρονικών ερωτηματολογίων, πάνω από 100000 συμμετέχοντες κατέθεσαν προτάσεις.

Τρεις θεματικές

Η διαδικασία του συνεδρίου θα έχει τρεις βασικές ενότητες που θα αφορούν «υπηρεσίες στον πολίτη», «Οικονομία, από τη μιζέρια στις νέες δουλειές» και «Νέα γενιά: από τη γενιά των επιδομάτων στη γενιά των ευκαιριών». Προσκλήσεις έχουν αποσταλεί σε όλα τα κόμματα πλην Χρυσής Αυγής, ενώ μεταξύ των ομιλητών θα είναι και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καθώς και ο Ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: