ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Ξεπάγωμα μισθολογίου-μισθολογική εξέλιξη Δ.Υ.

Δημήτριε, "ξεπαγώνουν" το μισθολόγιο και ταυτόχρονα "ζεσταίνουν" τη δραματική μείωση του αφορολόγητου!
Γελοιότητες του αισχίστου είδους!!

Σύμφωνα με το άρθρο 26 του Ν4354/15 από 1-1-18 ξεπαγώνει το μισθολόγιο των Δ.Υ., που είχε παγώσει στις 31-12-15. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσει και πάλι η μισθολογική εξέλιξη των Δ.Υ., στην οποία θα υπολογισθεί και τυχόν πλεονάζων χρόνος που υπήρχε στις 31-12-15, αλλά δεν θα υπολογισθεί η διετία 2016-18, η οποία χάνεται οριστικά. Όλοι δηλαδή οι Δ.Υ. χάνουν ένα μισθολογικό κλιμάκιο και μια ολόκληρη διετία δεν θα υπολογίζεται, πλέον, για τη μισθολογική τους εξέλιξη.
Τα κλιμάκια για τους υπαλλήλους ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας είναι 19 και η προαγωγή στο επόμενο γίνεται με τη συμπλήρωση διετίας. Για τους υπαλλήλους Υ.Ε.και Δ.Ε. τα κλιμάκια είναι 13 και η προαγωγή στο επόμενο γίνεται με τη συμπλήρωση τριετίας.
Οι κάτοχοι μεταπτυχιακού,διάρκειας ενός έτους τουλάχιστον, προωθούνται κατά 2 ΜΚ, ενώ οι κάτοχοι διδακτορικού κατά 6 ΜΚ.
Τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά πρέπει να έχουν αναγνωρισθεί ως συναφή με το αντικείμενο εργασίας του υπαλλήλου, από τα υπηρεσιακά συμβούλια, για να υπολογισθούν για τη μισθολογική εξέλιξη.
Δημήτρης Μπράτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: