ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Επίθεση Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ισραήλ - ζημιές σε επτά σούπερ μάρκετ

Εικαστικές δημιουργίες από "ελεύθερους καλλιτέχνες"!

Παρεμπιπτόντως, κ. υπουργέ, το πνεύμα του καλλιτέχνη δεν υποτάσσεται ούτε φυλακίζεται...

Νέα επίθεση του Ρουβίκωνα σημειώθηκε, ανήμερα Χριστούγεννα στην πρεσβεία του Ισραήλ στο Ψυχικό.
Στις 06:10 το πρωί, ομάδα ατόμων που επέβαινε σε 6-7 μοτοσικλέτες πλησίασε το κτίριο, πέταξε μπογιές και κατόπιν εξαφανίστηκε.

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Οκτωβρίου, περίοδο κατά την οποία είχε ξεκινήσει η καταλανική κρίση, ο Ρουβίκωνας είχε επιτεθεί και κατά της ισπανικής πρεσβείας, ενώ η δράση της συλλογικότητας έχει αποτελέσει πολλές φορές στο παρελθόν πεδίο πολιτικών συγκρούσεων, με την κυβέρνηση να κατηγορείται για «ανοχή» απέναντι στις ενέργειές της. Πρόσφατα δε, με αφορμή την τροπολογία περί αυτεπάγγελτων διώξεων για παρεμπόδιση πλειστηριασμών, η Νέα Δημοκρατία επανέφερε το ζήτημα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει επιλεκτικά τα φαινόμενα βίας. 

Μπαράζ επιθέσεων σε σούπερ μάρκετ

Νωρίτερα τη νύχτα, στο διάστημα από 1.34 έως 2.08 πμ σημειώθηκε μπαράζ καταδρομικων επιθέσεων σε υποκαταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Μarket in».
Από τις επιθέσεις προκλήθηκαν φθορές σε τζαμαρίες σε καταστήματα σε Ηλιούπολη, Πατήσια, Νέα Σμύρνη, Άγιο Δημήτριο, Ζωγράφου, Πετράλωνα και Γκύζη.
Την ευθύνη ανέλαβε η ομάδα Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Αντεπίθεση, ενώ κατά πληροφορίες η ενέργεια σχετίζεται με απόλυση εργαζομένου.
Δέσμευση Τόσκα για συλλήψεις για τις μπογιές στην ισραηλινή πρεσβεία

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Τόσκα είχε η πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα Ιρίτ Μπεν - Άμπα σχετικά με την επίθεση του Ρουβίκωνα εναντίον της πρεσβείας του Ισραήλ στην Αθήνα, όπου χθες μέλη της αναρχικής ομάδας πέταξαν μπογιές.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη καταδίκασε το περιστατικό και υποσχέθηκε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την σύλληψη των δραστών και την παραπομπή τους στην Δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ισραηλινής πρεσβείας, η πρέσβης ευχαρίστησε τον υπουργό «για την γρήγορη αντίδραση της Ελληνικής Αστυνομίας μετά την επίθεση και μετέφερε αίτημα της κυβέρνησής της για την σύλληψη των δραστών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: