ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Χωρίς τσάντες θα φεύγουν οι μαθητές από τα σχολεία

Σταματημό δεν έχουν οι μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία...


Οι μαθητές του Δημοτικού θα μπορούν να αφήνουν την τσάντα τους στο σχολείο τουλάχιστον ένα Σαββατοκύριακο. 
Η σχετική εγκύκλιος έχει σταλεί στα σχολεία και ο υπουργός παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ανακοίνωσε πως «ανάλογα με την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων και με τη σύμφωνη γνώμη του κάθε γονέα, η τσάντα των μαθητών/τριών θα παραμένει στο σχολείο για τουλάχιστον ένα Σαββατοκύριακο κάθε μήνα»

Το ωρολόγιο πρόγραμμα διαφέρει από μέρα σε μέρα
Μεταξύ Παρασκευής και Δευτέρας υπάρχει διαφορά στο ωρολόγιο πρόγραμμα!
Τα σχολειά μας στερούνται κατάλληλων και σύγχρονων κτιριακών υποδομών
Δηλαδή, κ. υπουργέ, θα τις αφήνουν την Παρασκευή στις αίθουσες διδασκαλίας, στην καλύτερη περίπτωση πάνω στα θρανία, ώστε να μην μπορούν οι καθαρίστριες να τα καθαρίζουν. Τη Δευτέρα οι μαθητές/μαθήτριες  θα έρχονται με σακούλα(που από το Γενάρη και αυτή θα κοστίζει), η οποία θα περιέχει τα επιπλέον βιβλία και τετράδια από τα επιπλέον μαθήματα του ωρολόγιου προγράμματος της Δευτέρας. Τη Δευτέρα το μεσημέρι η τσάντα θα είναι ασήκωτη εκτός και εάν την Παρασκευή αφήνουν όντως την τσάντα, αλλά... παίρνουν από μέσα τα βιβλία.
Κ. υπουργέ, έχετε άγνοια το πως λειτουργούν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας. Δεν υπάρχει δίπλα σας κάποιος δάσκαλος/δασκάλα να σας συμβουλέψει;
Ευτυχώς που απαιτείται η σύμφωνη γνώμη των γονέων...
Καλές  γιορτές!

Το έγγραφο σε μορφή pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια: