ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Ο αριθμός των αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα, αποδεικνύει την απόλυτη φτωχοποίηση και εξαθλίωση του λαού μας!

Εν μέσω παροχών, δηλωτικών της φτωχοποίησης (κοινωνικό μέρισμα, σχολικά γεύματα), ο πρωθυπουργός υπόσχεται πως το 2018 βγαίνουμε από τα μνημόνια! 
Περαστικά μας...

Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ (ΗΔΙΚΑ ΑΕ), έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία που αφορούν τις αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα. 
Μέχρι το Σάββατο 2 του Δεκέμβρη και ώρα 09:30, οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν ανέρχονται σε 2.020.337!!!, οι ακυρωμένες αιτήσεις αριθμούν 189.659, ποσοστό 9,39%, οι μη εγκεκριμένες αιτήσεις ανέρχονται σε 419.998, ποσοστό 20,79% και οι μη ολοκληρωμένες αιτήσεις (πιθανές μη εγκρίσεις, αναμονή συναίνεσης) ανέρχονται σε 462.485, ποσοστό 22,89%. 
Όπως προκύπτει από τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, οι εγκεκριμένες αιτήσεις ανέρχονται σε 873.402.

Και ενώ οι κυβερνώντες εν μέσω μνημονίων μοιράζουν ψίχουλα εμπαίζοντας τους πολίτες, η εφαρμογή στο TAXISnet για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης ακόμη δεν άνοιξε!   Η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι οι "φωστήρες" του υπουργείου οικονομικών ακόμη δεν έχουν καταλήξει στον καθορισμό των κριτηρίων χορήγησης, αφού ως γνωστόν, το συνολικό ποσό που θα δοθεί στους δικαιούχους θα είναι κατά 50% μειωμένο!
Με απλά μαθηματικά, οι "απίθανοι" που μας κυβερνούν, παίρνουν πέντε και δίνουν ένα! Τα μέτρα που πήραν την τελευταία τριετία φθάνουν στα 14.5 δισ. ευρώ! Ταχυδακτυλουργοί και φακίρηδες εξαπατούν τον απελπισμένο κοσμάκη.
  • αυξήθηκαν οι άμεσοι και έμμεσοι φόροι 
  • κόπηκαν αναπηρικά επιδόματα 
  • μειώθηκαν συντάξεις και μάλιστα χαμηλοσυνταξιούχων
  • καταργήθηκε η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
Και βέβαια, αναμένονται τα νέα μέτρα λιτότητας, που αποφάσισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την επόμενη τριετία 2018-2020.
Οι "δανειστές"  μας κατάφεραν να περνάν όλα αυτά τα μέτρα χωρίς να αντιδρά  η κοινωνία, χάρις στα "καλά τους παιδιά".

Αν όλα αυτά τα επώδυνα και επαχθή μέτρα τα έπαιρνε η προηγούμενη κυβέρνηση, θα είχε παραλύσει η πρωτεύουσα μαζί με τα προάστια! 
Για την ώρα, απαραίτητοι οι δύο παραπάνω, αφού εξυπηρετούν τους δανειστές μας κάνοντας όλη τη "βρώμικη" δουλειά",  χωρίς να ανοίξει ρουθούνι και να χυθεί "αίμα"...
Κύριε, πρωθυπουργέ, είστε ίσως, ο μόνος, που θα μπορούσε να τα καταφέρει...
Τα θερμά μου συγχαρητήρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: