ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού:Παραμονές της εθνικής επετείου και τα "εφόδια" κατέφθασαν...

Αφοι Γρηγοριάδη και ΣΙΑ: Πιστοί στο ραντεβού ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και προσφοράς!


Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη γνωστή αλυσίδα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ-ΥΠΕΡ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ, για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά υλικών καθαριότητας στο σχολείο μας.
Στη δύσκολη αυτή συγκυρία για όλους μας, η συνεργασία και το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης αποδεικνύονται οι καλύτεροι αρωγοί στην αντιμετώπιση των πάσης φύσεως προκλήσεων.
Η επιχείρηση Αδερφών Γρηγοριάδη στηρίζει το σχολείο μας εδώ και πολλά χρόνια, αφού υπάρχει μία σχέση καρδιάς... Τα θρανία του σχολείου μας φιλοξένησαν τα παιδιά τους και σήμερα στα ίδια θρανία διαπαιδαγωγούνται και μορφώνονται τα εγγόνια τους. 
Αν ζήσω έτη πολλά, ίσως μαθητεύσουν δίπλα μου και τα δισέγγονά τους! Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου... 
Εκ μέρους των μαθητών, γονέων, δασκάλων και της υπεύθυνης καθαριότητας του σχολείου
Ο Διευθυντής
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος


Βλέποντας το φορτηγό της επιχείρησης και τον αγαπητό Δημήτριο -έναν φίλο από τα παλιά- να ξεφορτώνει το πολύτιμο υλικό, αισθανθήκαμε πολύ όμορφα. 
Η χρήση του "πολύτιμου υλικού", που περιλαμβάνει είδη καθαριότητας, εξασφαλίζει την υγιεινή των χώρων του σχολείου μας, άρα την υγεία των παιδιών μας. 
Γιατί αν κάτι δεν διαπραγματευόμαστε, είναι η υγεία και η ασφάλεια των μαθητών/μαθητριών  μας. 

Αγαπητέ Δημήτριε, την πλούσια κόμη και τη "χιονάτη" γενειάδα σου, θα τη χρειαστούμε για τη σχολική γιορτή των Χριστουγέννων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: