ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Μπαμπινιώτης:Να βάλουμε τα παιδιά δηλαδή να παίζουν ξύλο και να σκοτώνονται μέσα στα πανεπιστήμια;

Μόνο χειροκρότημα θέλουν...
κ. Μπαμπινιώτη, να σιωπάτε και να μην εκφράζετε τις θέσεις και τις απόψεις σας, γιατί οι κυβερνώντες ενοχλούνται!
κ. υπουργέ, ο δάσκαλος δεν φιμώνεται και ούτε φιμώνει!


Κραυγή αγωνίας από τον πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργο Μπαμπινιώτη ο οποίος, μιλώντας σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα, διατύπωσε τη δική του πρόταση για την κατάσταση που επικρατεί στα Πανεπιστήμια.

"Με πείρα 40 χρόνων που έχω στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση βγήκα να πω κάτι που μπορεί να ταρακουνήσει την Πολιτεία. Όλα μαζί τα Πανεπιστήμια, σε μια μορφή αντίστασης, να αναστείλουν προσωρινά τη λειτουργία τους δείχνοντας ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση... Συμβαίνουν πράγματα εκβιασμοί και βιασμοί, διακίνηση και χρήση ναρκωτικών, εξωπανεπιστημιακά στοιχεία, πάντοτε υπήρχαν κάποια θέματα μεμονωμένα, αλλά τώρα η κατάσταση δεν ελέγχεται. Δεν γίνεται ο πρύτανης και οι πρυτανικές Αρχές να κάνουν περιπολίες και να είναι στο τηλέφωνο και να καλούν, ποιον να καλούν... Να υπάρξει δυναμική αντίσταση των Πανεπιστημίων, να καταλάβει η Πολιτεία ότι δεν μπορεί να είναι θεατής σε μια κατάσταση, η οποία διαρκώς κλιμακώνεται, εδραιώνεται και οδηγεί το δημόσιο Πανεπιστήμιο σε πλήρη απαξίωση που δεν του αξίζει" υπογράμμισε ο κ. Μπαμπινιώτης.
Όπως πρόσθεσε: "Υπάρχει ένα υπουργείο Παιδείας, ένα υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπάρχουν εισαγγελικές Αρχές. Πρέπει να γίνει κάτι φοβερό και να θρηνήσουμε θύματα για να μπορέσουν να πάρουν ενεργό ρόλο; Γι' αυτό αισθάνθηκα την ανάγκη ως πανεπιστημιακός καθηγητής εδώ και 40 χρόνια και πρύτανης του μεγαλύτερου Πανεπιστημίου για έξι χρόνια και να πω στους συναδέλφους μου φτάνει ως εδώ, συνασπιστείτε και εκφράσετε μια έντονη διαμαρτυρία που εγώ δεν βλέπω ότι μπορεί να είναι κάτι άλλο από ένα προσωρινό κλείσιμο των Πανεπιστημίων"
«Όταν έχει έτσι αυτή η κατάσταση πως μπορεί να αντιμετωπιστεί; Θα αντιμετωπιστεί με το πόρισμα της επιτροπής Παρασκευόπουλου που μιλάει για θεωρητικές συζητήσεις κλπ; Να αντιμετωπιστεί με το «ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα» που λέει ο κ. Γαβρόγλου; Να βάλουμε τα παιδιά δηλαδή να παίζουν ξύλο και να σκοτώνονται μέσα στα πανεπιστήμια;», σημειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: