ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Βαρουφάκης: Σας διαβεβαιώ πως ο πρωθυπουργός δεν είναι αφελής!

Κρίμα, κύριε πρωθυπουργέ...Δεν μπορεί να φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εσάς!

«Για μια φορά συμφωνούμε με τον πρωθυπουργό, κι εγώ έκανα λάθος επιλογή που επέλεξα να εμπιστευτώ τον κ. Τσίπρα» δήλωσε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάννης Βαρουφάκης, απαντώντας στη δήλωση του Πρωθυπουργού ότι ήταν λάθος που τον εμπιστεύτηκε.
«Ο κ. Τσίπρας έχει κάνει μία στρατηγική επιλογή, για να δικαιολογήσει τη συνθηκολόγηση είχε την επιλογή να δηλώσει αφελής ή να δηλώσει ένοχος. Δηλώνει αφελής, σας διαβεβαιώ δεν είναι αφελής» ανέφερε ο πρώην υπουργός Οικονομικών μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Υπογράμμισε παράλληλα ότι η ρήξη με τους θεσμούς ήταν κοινή απόφαση. «Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, είχαμε επιλέξει να προβούμε σε ρήξη με τους δανειστές κατεβήκαμε στο λαό με πολύ καθαρή θέση ότι προαπαιτούμενο είναι το κούρεμα, όταν έχεις πτωχεύσει χρειάζεσαι κούρεμα χρέους, και όλα τα κόμματα έπρεπε να συμφωνήσουμε σε αυτό» επισήμανε.
«Ο κ. Τσίπρας ήξερε πολύ καλά τι κάναμε. Αυτή την ώρα δηλώνει αφελής. Η δήλωσή του ότι ήταν αφελής ουσιαστικά αποδεικνύει την ενοχή του» πρόσθεσε.
Υπεραμυνόμενος των θέσεών του σημείωσε ακόμη πως «αυτή τη στιγμή έχουμε πολύ πιο πτωχευμένες επιχειρήσεις, οι τράπεζες είναι σε ακόμη χειρότερη κατάσταση από αυτή στην οποία ήταν το 2013 και χάνουμε το πιο σημαντικό ανθρώπινο κεφάλαιο». Χαρακτήρισε «μονόδρομο» τη ρήξη «με το παρελθόν» και «με τις πολιτικές που στέλνουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό», ενώ ερωτηθείς αν επιμένει στη ρήξη ακόμη κι αυτή φτάσει μέχρι την έξοδο από το ευρώ απάντησε καταφατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: