ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Μητσοτάκης:Οι πολίτες θέλουν παιδεία με περισσότερους και καλύτερους εκπαιδευτικούς


Καθαρή κυβερνητική λύση και καθαρό πολιτικό ορίζοντα ζήτησε από τους ψηφοφόρους στις εκλογές της Κυριακής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Θησείο.
Ο κ. Μητσοτάκης έθεσε εκ νέου το δίλημμα της αυτοδυναμίας ή ουσιαστικά ακυβερνησίας, “καρφώνοντας” το κόμμα Βελόπουλου και το Κίνημα Αλλαγής.
Εκτός από την οικονομία ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις του για το δημόσιο, την παιδεία, την υγεία, την ασφάλεια και το μεταναστευτικό.
“Όλοι περιμένουν από εμάς ένα κράτος με λιγότερη γραφειοκρατία στην υπηρεσία του πολίτη” υπογράμμισε. Σημείωσε επίσης ότι οι πολίτες θέλουν παιδεία, συνδεδεμένη με την οικονομία, με περισσότερους και καλύτερους εκπαιδευτικούς και ένα δημόσιο πρότυπο σχολείο σε κάθε περιφερειακή ενότητα, καθώς και ποιοτική δημόσια Υγεία για όλους, με στοχευμένες προσλήψεις νοσηλευτών και γιατρών στα νοσοκομεία, δωρεάν προληπτικές εξετάσεις που θα γίνονται με πρωτοβουλία του κράτους και φάρμακα στο σπίτι για τους χρόνια ασθενείς.
Ο πρόεδρος της ΝΔ καταδίκασε απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Athens Voice και δήλωσε: “Στέλνω ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλων των ειδών τα γκρουπούσκουλα και τους μπαχαλάκηδες: Στις 8 Ιουλίου η ανοχή τελειώνει”.
Επανέλαβε ότι το πανεπιστημιακό άσυλο καταργείται μέσα στον πρώτο μήνα της νέας διακυβέρνησης, αλλά και τη δέσμευση του για κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου, δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας και άμεση αλλαγή των διατάξεων στον ποινικό κώδικα
Διατάξεις που όπως υποστήριξε δίνουν τη δυνατότητα πρόωρης αποφυλάκισης σε δολοφόνους που έχουν καταδικαστεί σε ισόβια, περιλαμβανομένων και των τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη.
Χαρακτήρισε πολύ σημαντική και τη φύλαξη και προστασία των συνόρων και την αποτελεσματική αντιμετώπιση του μεταναστευτικού. “Γιατί η Ελλάδα έχει σύνορα και στη στεριά και στη θάλασσα και αυτά πρέπει να φυλάσσονται” όπως είπε, σημειώνοντας ότι η φύλαξη θα γίνεισυνεργασία με την Ευρώπη

Δεν υπάρχουν σχόλια: