ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Τσίπρας: Πρέπει να χτίσουμε το κόμμα από την αρχή

Στο όνομα της εξουσίας, η επιχείρηση μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε εξέλιξη...


Πηγή: Protagon.gr
Τη δημιουργία ενός νέου κόμματος προανήγγειλε ουσιαστικά ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, της πρώτης μετά την ήττα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. 
«Πρέπει να φτιάξουμε το κόμμα ξανά από την αρχή» δήλωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «να μην φοβηθούμε, να κάνουμε restart, να κρατήσουμε τις ιδέες και τα οράμάτα μας, να κρατήσουμε τις ρίζες, να γίνουμε δέντρο και να μην παραμείνουμε θάμνος με τα κλαδιά που ανοίγονται δεξιά και αριστερά και σκεπάζουν τον προοδευτικό χώρο». Απευθυνόμενος στα μέλη της ΚΕ είπε ότι θα πρέπει «να τελειώσει η συνθήκη» που θέλει «να κρατάμε μέσα τους μυημένους, τους λίγους, και έξω όλο το εκκλησίασμα, την μεγάλη μάζα των ανθρώπων που μας ακολουθεί». 
«Η γνώμη μου είναι να τολμήσουμε να σπάσουμε τα τείχη και να ξαναχτίσουμε από την αρχή όλο μας το κόμμα» πρόσθεσε ο πρώην Πρωθυπουργός. 
«Σας προτρέπω να μην φοβηθούμε να “μολυνθούμε” από το λαό του ΣΥΡΙΖΑ και να μη φοβηθούμε να τα θέσουμε όλα υπό την κρίση του ακόμα και τους εαυτούς μας» συνέχισε σημειώνοντας ότι «δεν ζητώ να υποστείλουμε τις σημαίες των ιδεών μας αλλά να τις κάνουμε πιο έντονες, πιο πολύχρωμες». 
«Οι σημαίες πρέπει να είναι όχι μόνο κόκκινες αλλά και πράσινες, όχι όμως του παρελθόντος. Κανείς δεν θέλει να γίνει σήμερα ΠΑΣΟΚ, ούτε το ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να είναι πράσινες από το κόμμα της οικολογίας που είναι το αύριο της Αριστεράς» πρόσθεσε. 
«Θέλουμε ένα κόμμα μαζικό», είπε θέτοντας ως αρχικό εφικτό στόχο τα μέλη να αριθμούν τουλάχιστον στο 10% των ψηφοφόρων. Ο κ. Τσίπρας είπε ότι «η επανίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ντε φάκτο με το πολλαπλασιασμό των μελών μας, που θα μας οδηγήσει σε ένα νέο συνέδριο επανίδρυσης, με πλατιές δημοκρατικές διαδικασίες όπου θα τεθούν στη κρίση των μελών τα πάντα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: