ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Η ΔΟΕ ζητά συνάντηση με τη νέα ηγεσία του υπουργείου παιδείας και θρησκευμάτων

Προς 
 1. Την Υπουργό Παιδείας
2. Την Υφυπουργό  Παιδείας 

3. Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Θέμα: «Αίτημα συνάντησης με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας»

Κυρία Υπουργέ,
Κυρία Υφυπουργέ,

Δεχτείτε τις ειλικρινείς ευχές μας για επιτυχία στα καθήκοντα τα οποία πρόσφατα αναλάβατε προς όφελος της δημόσιας εκπαίδευσης.
Ταυτόχρονα με τις ευχές μας, καταθέτουμε αίτημα για άμεση συνάντηση μαζί σας με αντικείμενο τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Η υποχρηματοδότηση της εκπαίδευσης, η συνεχιζόμενη οικονομική και επιστημονική υποβάθμισή των λειτουργών της, η αδιοριστία που μαστίζει εκπαίδευση και εκπαιδευτικούς, η εφαρμογή της 2χρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης, ο προγραμματισμός και η αποτίμηση του εκπαιδευτικού έργου, είναι μερικά μόνο από τα φλέγοντα θέματα που απαιτούν ουσιαστικό και ειλικρινή διάλογο, δίκαιες αποφάσεις και αποτελεσματικές λύσεις.
Έχουν συσσωρευτεί, στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πολλά προβλήματα τα οποία καθημερινά αυξάνονται και δυναμιτίζουν την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, ταλανίζοντας μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.
Εκτιμούμε, ότι θα ανταποκριθείτε άμεσα στο αίτημά μας και θα καλέσετε το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στη συνάντηση που ζητάμε, εγκαινιάζοντας μια διαδικασία διαρκούς, ανοιχτού και ξεκάθαρου διαλόγου, με στόχο να δοθούν λύσεις στα μεγάλα ζητήματα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: