ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

ΦΑΣΦΑΛΗΣ: Ξεκινούν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ


ΦΑΣΦΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΠΕ
ΤΗΛ.:6975303105
email:nfasfalis1@gmail.com
Κατανοώντας την αγωνία όλων σας θέλω να σας ανακοινώσω, όπως μόλις τώρα με ενημερώνουν οι υπηρεσίες του Υπουργείου, ότι την Τρίτη 30 Ιουλίου 2019 στο Υπουργείο Παιδείας ξεκινούν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ με θέμα την πραγματοποίηση των αποσπάσεων εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης!
Ζήτημα που ως Αιρετός εκπρόσωπος του Κλάδου θεωρώ αδιαπραγμάτευτο και θα το παλέψω, είναι οι αποσπάσεις να γίνουν με βάση τα πραγματικά κενά που υπάρχουν στην εκπαίδευση!
Σε κάθε άλλη περίπτωση που η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου δεν δώσει όλα τα κενά δηλώνω πως πιστός στις αρχές και τις αξίες του Κλάδου δε θα τα νομιμοποιήσω με την ψήφο μου.
Για άλλη μια φορά επαναλαμβάνω ότι η έγκαιρη πραγματοποίηση των αποσπάσεων σε όλα τα κενά που υπάρχουν και αμέσως μετά η κατάρτιση των τελικών πινάκων αναπληρωτών δεν ωφελεί μόνο τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες εκπαιδευτικούς αλλά κυρίως συμβάλει στο να έχουμε ένα Δημόσιο Σχολείο που αξίζει στα παιδιά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: