ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Ποιοι βουλευτές εκλέγονται στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας

Από τους δέκα συνολικά βουλευτές  επανεκλέγονται μόνο δύο!(Αντωνιάδης και Τελιγιορίδου)
Λίγο πάνω από 50% το ποσοστό της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Καστοριά(θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αλλά...)



Ανατροπές στα εκλογικά αποτελέσματα σημειώθηκαν στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα στο Ν. Κοζάνης, οι τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ(Μίμης Δημητριάδης, Θεμιστοκλής Μουμουλίδης, Ιωάννης Θεοφύλακτος και Γεώργιος Ντζιμάνης) μένουν εκτός Βουλής και τη μία έδρα την καταλαμβάνει η Βέττα Καλλιόπη! 
Κερδισμένη η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που εξέλεξε τέσσερις βουλευτές από έναν που είχε(Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, Βρυζίδου Παρασκευή, Παπαδόπουλος Μιχαήλ και Αμανατίδης Γεώργιος).
Αλλαγή είχαμε και στη μονοεδρική των Γρεβενών με τον ΣΥΡΙΖΑ να «χάνει» την έδρα και ο Μπγιάλας Χρήστος να μένει εκτός Βουλής. Νέος Βουλευτής εκλέγεται ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Πάτσης Ανδρέας.
Δεν αλλάζει η κατανομή των εδρών στους διεδρικούς νομούς Καστοριάς και Φλώρινας(από μία έδρα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΣΥΡΙΖΑ) καθώς τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης, είναι ανάλογα με εκείνα του 2015. 
Στην Καστοριά ο Ζήσης Τζηκαλάγιας πήρε την έδρα από την Μαρία Αντωνίου, από την οποία την είχε χάσει το 2012. Η Ολυμπία Τελιγιορίδου επανεκλέγεται πανηγυρικά από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στη γειτονική Φλώρινα από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επενεκλέγεται ο Ιωάννης Αντωνιάδης και από τον ΣΥΡΙΖΑ η Πέρκα Θεοπίστη άφησε εκτός βουλής τον νυν βουλευτή Σέλτσα Κωνσταντίνο. 
Στα αξιοσημείωτα το μεγάλο ποσοστό που πήρε το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου(τρίτο στη Φλώρινα), λόγω της συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο του Νεοδημοκράτη Δημάρχου, Ιωάννη Βοσκόπουλου.  


Αποτελέσματα Βουλευτικών Εκλογών 20ης Σεπτεμβρίου 2015 Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αποτελέσματα Βουλευτικών Εκλογών 20ης Σεπτεμβρίου 2015 Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Αποτελέσματα Βουλευτικών Εκλογών 20ης Σεπτεμβρίου 2015 Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Αποτελέσματα Βουλευτικών Εκλογών 20ης Σεπτεμβρίου 2015 Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: