ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Άργος Ορεστικό: Με ομοβροντία πυροτεχνημάτων η υποδοχή του 2020

Κύριε Δήμαρχε, το θέαμα ήταν φανταστικό. Είστε ο Νέρων των ουρανών!
Οι κάτοικοι και επισκέπτες του Άργους Ορεστικού υποδέχθηκαν το νέο χρόνο στο ιστορικό κέντρο της κωμοπόλεώς μας με τη ρίψη πυροτεχνημάτων. Το εντυπωσιακό υπερθέαμα ξεκίνησε ένα λεπτό πριν από την αλλαγή του χρόνου και η «βροχή» των πυροτεχνημάτων διάρκεσε 15 ολόκληρα λεπτά! Τη ρίψη των πυροτεχνημάτων όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ανέλαβε ο Δήμος Άργους Ορεστικού. 
Την εκτόξευση των πυροτεχνημάτων αναλαμβάνουν υπάλληλοι του Δήμου από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ύψος της κεντρικής πλατείας(σταυροδρόμι σήμερα), υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, που ως γεωλόγος είναι λάτρης των πυροτεχνημάτων και των φουρνέλων... 
Για 15 λεπτά τα βεγγαλικά έσκαγαν κατά ριπάς και πανταχόθεν!!, μετατρέποντας τον έναστρο αργείτικο ουρανό σε... παραμύθι. Μία πραγματικά όμορφη εικόνα που χαρίζει χαμόγελα.
Καλή χρονιά με υγεία, πρόοδο, προκοπή και ευημερία!


Δεν υπάρχουν σχόλια: