ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Μία ακόμη φάση προσλήψεων για τα σχολεία μας...

Μετά από τεσσεράμισι μήνες- επιτέλους- θα καλυφθεί το λειτουργικό κενό στο Δημοτικό Σχολείο της Πολυκάρπης. Θα απολογηθεί κανείς στα παιδιά και τους γονείς; Πάντως η ευθύνη δεν ανήκει στο υπουργείο...

Για τα Σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς προσλήφθηκαν: 
Α. ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
  1. ΜΑΓΓΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ70
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕ70
  3. ΤΕΚΕΡΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΠΕ70
Β. ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
  1. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΠΕ60
  2. ΣΙΣΚΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΠΕ70
πηγή:υπουργείο παιδείας
27-01-20 Προσλήψεις 1510 εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και Γενική Εκπαίδευση ως προσωρινών αναπληρωτών με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για το διδακτικό έτος 2019-2020

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Υ.ΠΑΙ.Θ.) ανακοινώνεται ότι για το διδακτικό έτος 2019-2020 προσλαμβάνονται αναλυτικά:

α) 542 εκπαιδευτικοί κλάδων ΕΑΕ και κλάδων γενικής εκπαίδευσης ως προσωρινοί αναπληρωτές στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση και

β) 968 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων γενικής εκπαίδευσης ως προσωρινοί αναπληρωτές στη γενική εκπαίδευση.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από την Τρίτη 28 έως και την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, όπου και θα τοποθετηθούν με απόφαση των Διευθυντών Εκπαίδευσης σε κενές θέσεις των Σχολικών Μονάδων της περιοχής που προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2019-2020.

Οι προσλαμβανόμενες σε ΚΕΣΥ οφείλουν να παρουσιαστούν εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας στην οικεία Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας και θα τοποθετηθούν στο ΚΕΣΥ πρόσληψής τους, μέχρι τις 30/06/2020.


Δεν υπάρχουν σχόλια: