ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Παράταση στην προθεσμία αγοράς για όσους έλαβαν επίδομα με την τιμή στο 1,09!


Κύριε πρωθυπουργέ, με ψίχουλα και την τιμή του πετρελαίου στο 1,08-1,10 ευρώ δεν ζεσταίνομαστε! Τους χειμερινούς μήνες μειώστε τους φόρους κατανάλωσης, ώστε να προμηθευόμαστε φθηνότερο πετρέλαιο για να ζεσταθεί το "κοκαλάκι μας" αλλά και το ...., όπως ειπώθηκε στην εποχή του MEGA !!
Καλή χρονιά από την ξεπαγιασμένη Καστοριά

Υπεγράφη η υπουργική απόφαση με την οποία παρατείνεται κατά ένα μήνα, έως τις 31 Ιανουαρίου, η προθεσμία για την αγορά της απαιτούμενης ποσότητας πετρελαίου για όσους έχουν εισπράξει το επίδομα θέρμανσης. 
Η χορήγηση αυτή έγινε υπό την προϋπόθεση οι δικαιούχοι να πραγματοποιήσουν αγορές πετρελαίου εσωτερικής καύσης θέρμανσης υπολογισθείσας αξίας, μεγαλύτερης ή ίσης με το διπλάσιο του ανωτέρου επιδόματος, έως 31 Δεκεμβρίου 2019. Σε διαφορετική περίπτωση θα βεβαιωνόταν επιστροφή ποσού ύστερα από διασταύρωση που θα έκανε η ΑΑΔΕ μέχρι 31 Μαρτίου.
Πλέον η προθεσμία για την υποχρέωση αγοράς μεταφέρεται για τα τέλη του μήνα, ενώ η διαδικασία διασταύρωσης των στοιχείων από την ΑΑΔΕ θα ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου 2020.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: