ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Σύσταση 1.686 οργανικών θέσεων Αγγλικής Γλώσσας, Φυσικής Αγωγής και Μουσικής σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Κ. υπουργέ, λείπουν άλλες τόσες οργανικές!

Δελτίο τύπου

Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων προχωρά στη σύσταση συνολικά 1.686 οργανικών θέσεων Αγγλικής Γλώσσας, Φυσικής Αγωγής και Μουσικής σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στις οποίες θα μετατεθεί αντίστοιχος αριθμός εκπαιδευτικών υπηρετούντων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση με διαφανείς διαδικασίες και όπως ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία.
Η σύσταση των συγκεκριμένων θέσεων είναι ένα πρώτο βήμα στην προσπάθεια του Υπουργείου να αποκαταστήσει αδικίες που προέκυψαν από επιλογές, μεθοδεύσεις και πολιτικές των προηγούμενων ηγεσιών του Υπουργείου. Σε αυτή την κατεύθυνση το Υπουργείο θα συνεχίσει τις προσπάθειές του.
Πιο συγκεκριμένα, για τις ανάγκες της εύρυθμης λειτουργίας των δημοτικών σχολείων, των νέων ολοήμερων τμημάτων δημοτικών σχολείων τα οποία χαρακτηρίστηκαν ως ολοήμερα από το 2008 και στο εξής, αλλά και για τις ανάγκες της λειτουργίας των Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Πρόγραμμα (ΕΑΕΠ) συστήνονται ανά κλάδο και περιοχή μετάθεσης οι εξής οργανικές θέσεις:
Για να δείτε τις οργανικές ανά ΠΥΣΠΕ, πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: