ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Οι ΑΝΕΛ άφησαν τα μνημόνια και ασχολούνται με τα Θρησκευτικά!

Από τη μία η πρόεδρος της Βουλής από την άλλη η αριστερή πλατφόρμα, κ. πρωθυπουργέ, μην ξεχνάς και τους ΑΝΕΛ!

Επιλογή φωτο: Λεωνίδας Οικονομίδης
 esos.gr
Ευθεία επίθεση κατά του Αναπληρωτή υπουργού Παιδείας Τάσου Κουράκη εξαπέλυσε η τομεάρχης Παιδείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου, τον οποίο κατηγορεί ότι:

Α. Την ώρα που η χώρα παλεύει να ορθοποδήσει και λίγο πριν την μεγάλη γιορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου, συναντάται με εκπροσώπους της 
Ένωσης Άθεων προωθώντας-και μάλιστα χωρίς διάλογο-θέματα που αφορούν στην απαλλαγή από το μάθημα των θρησκευτικών για όλους, κατάργηση της αναγραφής του θρησκεύματος σε δελτία μαθητών και σε απολυτήρια, διευκρινίσεις στον τρόπο αίτησης για απαλλαγή από τη συμμετοχή σε εκκλησιασμούς και στον τρόπο διεξαγωγής της πρωινής προσευχής, ενώ απαξιώνει εκπαιδευτικούς που ζητούν επανειλημμένα να συναντηθούν με το υπουργείο.

Β. Κάτι τέτοιο αποτελεί τουλάχιστον "αθέμιτη πρόκληση" όχι μόνο για το συνολο του εκπαιδευτικού κόσμου του οποίου τα προβλήματα παραμένουν άλυτα, αλλά και για το σύνολο του ορθόδοξου ελληνισμού της χώρας, τη στιγμή που το ελληνικό ορθόδοξο χριστιανικό πνεύμα αποτελούσε και αποτελεί πνευματική "πυξίδα" όλων μας εν μέσω της καταιγίδας της κρίσης.

Η κ. Ξουλίδου τονίζει ότι Ως Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στο σύνολό μας εκφράζουμε την πλήρη αντίθεση μας σε επικείμενες αλλαγές που θίγουν την θρησκευτική συνείδηση όλων των Ελλήνων. Δεσμευόμαστε ότι σε περίπτωση που έρθουν στη Βουλή θα τις καταψηφίσουμε, με σύμμαχό μας τους Έλληνες πολίτες προασπιζόμενοι το θρησκευτικό αίσθημα όλων των Ελλήνων”

Δεν υπάρχουν σχόλια: