ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση των μελών της ΔΑΚΕ στο Δ.Σ. της ΔΟΕ, για την επίσκεψη ΟΜΠΑΜΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ξενοφώντος 15Α |10551 Αθήνα

14.11.2016

Δήλωση των μελών της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. στο Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.
έπειτα από το «θόρυβο» που δημιουργήθηκε
με αφορμή την ανακοίνωση της Δ.Ο.Ε. για την επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα

Τα «πυρά» πολιτικών, δημοσιογράφων αλλά και αρκετών εκπαιδευτικών, δέχτηκε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας με αφορμή την ανακοίνωση του Διοικητικού της Συμβουλίου ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα.
Ως μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. εκλεγμένα με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης διαφωνήσαμε επί της ουσίας (αφού δε μας εκφράζει σε όλα τα επίπεδα) και δεν στηρίξαμε  με την ψήφο μας τη συγκεκριμένη απόφαση που συγκέντρωσε τις ψήφους των 6 από τα 11 μέλη του Δ.Σ. και πιο συγκεκριμένα των εκλεγμένων με τα ψηφοδέλτια των Παρεμβάσεων, της Αγωνιστικής Συσπείρωσης, της Ανεξάρτητης Ενωτικής Εκ-κίνησης Εκπαιδευτικών και της Ε.Ρ.Α.
Ανεξάρτητα από το γεγονός της δικής μας διαφωνίας, δεν παύει να αποτελεί μια απόφαση που ελήφθη με τρόπο δημοκρατικό, σύμφωνα με το καταστατικό της Δ.Ο.Ε., όπως όλες οι αποφάσεις του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.
Παρόλα αυτά, κάτω από το πρίσμα της συνολικής συνδικαλιστικής παρουσίας της Ομοσπονδίας στα εκπαιδευτικά δρώμενα των τελευταίων, κυρίως, χρόνων, δεν μπορούμε να μην αναρωτηθούμε γιατί αποφάσεις της Δ.Ο.Ε. με ευρύτερη πλειοψηφία ή και ομόφωνες οι οποίες θέτουν εξαιρετικής σοβαρότητας ζητήματα για τη δημόσια εκπαίδευση, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς δεν έτυχαν της ίδιας δημοσιότητας, ιδιαίτερα από κάποιους που, κατά τα άλλα, «κόπτονται» για την ποιότητα της δημόσιας εκπαίδευσης και τους διδάσκοντες σε αυτήν.

Τα μέλη της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. στο Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: