ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Στάχτη και μπούρμπερη το Πολυτεχνείο! Για μία ακόμη φορά έκαψαν τη σημαία μας!!!


Τα συνεργεία καθαρισμού του δήμου Αθήνας έπιασαν από νωρίς το πρωί (18/11) δουλειά στα Εξάρχεια, με σκοπό να μαζέψουν τα σπασμένα που προκάλεσαν χθες αντιεξουσιαστές και κουκουλοφόροι στην επέτειο του Πολυτεχνείου.

Η πρωτεύουσα έμοιαζε με τοπίο πολέμου. Βγαλμένα πεζοδρόμια, σπασμένα μάρμαρα από καταστήματα και πολυκατοικίες, βγαλμένα φανάρια και σπασμένοι τηλεφωνικοί θάλαμοι ήταν μερικές από τις καταστροφές που προκάλεσαν οι αντιεξουσιαστές στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο.

Οι καταληψίες αντιεξουσιαστές χρησιμοποίησαν υλικοτεχνικό εξοπλισμό του Ιδρύματος για να στήσουν οδοφράγματα στους δρόμους, με σκοπό να εμποδίσουν την αστυνομία.

Παρόμοια εικόνα επικρατούσε και στον προαύλιο χώρο του Πολυτεχνείου, με τις εικόνες να προκαλούν θυμό στους πολίτες, οι οποίοι βλέπουν τη δημόσια περιούσια να καταστρέφεται.

Όπως ανέφεραν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν κλεμμένες μηχανές γύρω από την περιοχή του Πολυτεχνεου, στον απόηχο των σοβαρών επεισοδίων που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης.
Από τη μανία των κουκουλοφόρων που καταστρέφουν «ανενόχλητοι» το Πολυτεχνείο δεν γλίτωσε ούτε η Ελληνική σημαία, την οποία έσκισαν και έκαψαν σε πανελλήνια μετάδοση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: