ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

Zωή να έχουν, 49 τα μέλη!!! της κυβέρνησης. Πού και να μην είχαμε πτωχεύσει...

κ. πρωθυπουργέ, όσοι ανασχηματισμοί και αν γίνουν, χαΐρι δεν θα δούμε...
Εκτός κυβέρνησης ο Φίλης και ο λαλίστατος και ανεπαρκής, Τρύφων Αλεξιάδης
Ο πρωθυπουργός απομάκρυνε από το υπουργείο παιδείας και Θρησκευμάτων, όπως αναμενόταν, τον  "αριστούχο" Νικόλαο Φίλη! Το ιστολόγιό μας είχε προβλέψει την απομάκρυνσή του, εδώ και ενάμισι μήνα.  

kathimerini.gr
Πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγαλύτερη ευκρίνεια

Εκτός κυβερνητικού σχήματος έμειναν, μεταξύ άλλων, οι Νίκος Φίλης (Παιδείας), Αριστείδης Μπαλτάς (Πολιτισμού), Ν. Παρασκευόπουλος (Δικαιοσύνης), Θ. Δρίτσας (Ναυτιλίας) και οι Ν. Ξυδάκης και Δημ. Μάρδας (αναπλ. Υπουργός και υφυπουργός Εξωτερικών).
Από τις επιλογές του κ. Τσίπρα ξεχωρίζει η απομάκρυνση του κ. Νίκου Φίλη, ο οποίος εμφανίζεται να μην αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε για μετακίνηση σε άλλο υπουργείο, θεωρώντας ότι η απομάκρυνσή του από το υπουργείο Παιδείας θα φανεί σαν αποδοκιμασία των επιλογών του που οδήγησαν στην κόντρα με την Εκκλησία.
Το κλείσιμο μετώπων, με την κοινωνία αυτή τη φορά, φαίνεται ότι υπαγόρευσε επιλογές όπως η μετακίνηση του Γιώργου Κατρούγκαλου, ο οποίος είχε εξελιχθεί σε «κόκκινο πανί» μετά τις αλλαγές στο ασφαλιστικό, αλλά και του Νίκου Παρασκευόπουλου.
Σημαντική είναι η μετακίνηση του υπουργού Επικρατείας κ. Νίκου Παππά σε ένα ισχυρό υπουργείο, με διευρυμένες αρμοδιότητες, παρά το γεγονός ότι είχε επιφορτισθεί με τους χειρισμούς στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, οι οποίοι, τελικά, οδήγησαν σε πολιτική ήττα την κυβέρνηση.
Αξιοσημείωτη, τέλος, είναι και η μετακίνησης του Πάνου Σκουρλέτη από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, όπου είχε βρεθεί πολλάκις στο επίκεντρο για τις αντιδράσεις του στις περιπτώσεις της ΔΕΗ αλλά και των επενδύσεων στις Σκουριές.
Ενισχυμένοι είναι οι ΑΝΕΛ στο νέο κυβερνητικό σχήμα, στο οποίο συμμετέχουν πλέον με 7 στελέχη τους (είχαν πέντε έως σήμερα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: