ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Μητσοτάκης: Ζητάμε την ευλογία και στήριξη της Παναγίας για την πατρίδα

news247.gr
Δεκτός από την Ιερά Επιστασία και τον Πρωτεπιστάτη Γέροντα Βαρνάβα στις Καρυές έγινε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος πραγματοποιεί προσκυνηματική επίσκεψη στο Άγιο Όρος.

Προσκυνηματική επίσκεψη στο Άγιον Όρος πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης αφού έγινε δεκτός από την Ιερά Επιστασία και τον Πρωτεπιστάτη Γέροντα Βαρνάβα στις Καρυές, επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό του Πρωτάτου.
Απευθυνόμενος στην Ιερά Κοινότητα, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε τα εξής:
«Άγιε Πρωτεπιστάτα, Σεβαστή Ιερά Κοινότητα και Πατέρες,
Θερμά σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σας στην παράκλησή μου να επισκεφτώ Προσκυνηματικά το Άγιον Όρος με εκλεκτούς συνεργάτες και για την εγκάρδια υποδοχή σας.
Σας ζητώ συγγνώμη για την προηγηθείσα αναβολή της επισκέψεώς μου.
Έχω έρθει αρκετές φορές στο παρελθόν το Άγιον Όρος. Την τελευταία φορά μάλιστα συνόδευσα τον πατέρα μου.
Η σημερινή επίσκεψη αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για μένα, καθώς πραγματοποιείται με την ιδιότητα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Σε αυτήν προσέρχομαι με βαθύτατο σεβασμό και ταπείνωση ενώπιον της προστάτιδας του Ιερού αυτού Τόπου, της Παναγίας “Άξιον Εστί”, ζητώντας την ευλογία και τη στήριξή Της για το Έθνος μας, την πατρίδα μας, το λαό της.

Είμαστε, πράγματι, υπερήφανοι που στην Ελλάδα μας βρίσκεται αυτή η χερσόνησος, μοναδική στο χάρτη της Οικουμένης.
Εσείς με την συνεχή παρουσία και προσφορά Σας για χίλια και πλέον χρόνια διατηρείτε αναλλοίωτη την ορθόδοξη πίστη και παράδοση, την ορθόδοξη αλήθεια και το ορθόδοξο ήθος, προσευχόμενοι αδιαλείπτως για όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους.

Ιδιαιτέρως για εμάς τους Έλληνες, τα δύσκολα αυτά χρόνια, ο Άθως με τα μοναστήρια του αποτελεί τόπο βαθιάς γαλήνης και πνευματικής ησυχίας.

Τόπο θρησκευτικής κατάνυξης και ανάτασης ψυχής, πηγή παρηγοριάς και φάρο ελπίδας για όλους τους Ορθοδόξους.

Δεν ήρθαμε σήμερα κοντά σας ως πολιτικοί για να μιλήσουμε με λόγια πολιτικά, αλλά ως Έλληνες πολίτες και πιστοί για να Σας απευθύνουμε λόγους καρδιάς. 

Είμαστε δίπλα Σας, στο πλευρό σας για όλα. Γιατί η Αθωνική Πολιτεία, το περιβόλι της Παναγίας μας με την ανεξάντλητη πνευματικότητά του μας καθιστά όλους υπόχρεους και υπόλογους απέναντί του.

Και πάλι Σας ευχαριστούμε για όλα.

Ζητάμε, με πολύ σεβασμό, αγάπη και τιμή, τις ευχές και τις προσευχές Σας, πρώτα απ’ όλα για όλους τους Έλληνες και τον τόπο μας και μετά για εμάς τους σημερινούς ταπεινούς προσκυνητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: