ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Γεροβασίλη: Υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που δεν γνωρίζουμε πού βρίσκονται

κ. Γεροβασίλη, ποιος καλύπτει όλους αυτούς τους υπαλλήλους; Ονόματα και διευθύνσεις θέλει ο πολίτης...
Εσείς κ. Παπαχριστόπουλε, με ποιον τρόπο έχετε αξιολογήσει τους υπαλλήλους;
Αφήστε, λοιπόν, τα "παχιά λόγια" και δώστε το επίδομα πετρελαίου στους δικαιούχους, γιατί έχουν ξεπαγιάσει! 

Στην παραδοχή ότι «σήμερα στο δημόσιο υπάρχουν υπάλληλοι που κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκονται και τι κάνουν», προχώρησε κατά τη διάρκεια της σημερινής, δεύτερης ημέρας συζήτησης του νομοσχεδίου για την κινητικότητα στη Βουλή, η νέα υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη. «Αυτό το θέμα αντιμετωπίζεται με το νομοσχέδιο», πρόσθεσε η κ. Γεροβασίλη.

Η παρατήρηση της υπουργού ήρθε ως απάντηση στην τοποθέτηση του εκπροσώπου της ΑΔΕΔΥ Δημήτρη Μπράτη, σύμφωνα με τον οποίο «το δημόσιο χρειάζεται προσλήψεις και όχι κινητικότητα. Το ν/σ είναι ένα βήμα στην προσπάθεια συνολικής αντιμεταρρύθμισης. Επιχειρείται κινητικότητα σε ένα δημόσιο το οποίο έχει μόλις 567.000 υπαλλήλους και έχει χάσει από το 2011 370.000 υπαλλήλους. Απορώ τι μετατάξεις θα γίνουν σε ένα χώρο που υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις; Πού υπάρχει πλεονάζον προσωπικό για να μετακινηθεί;», πρόσθεσε ο κ. Μπράτης.

Να σημειωθεί ότι η σημερινή άποψη της κ. Γεροβασίλη ήρθε να προστεθεί σε αυτή που εξέφρασε χθες ο εισηγητής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος ότι υπάρχουν τεμπέληδες στο δημόσιο, στους οποίους, όπως είπε, μέσω του ν/σ πρέπει να δοθούν κίνητρα, ώστε να μετακινηθούν σε άλλη υπηρεσία για να δουλέψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: