ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Κ. Γαβρόγλου: Τα πτυχία και διδακτορικά αποκτώνται εύκολα όχι όμως οι αξίες

κ. υπουργέ, η ευκολία και η δυσκολία της απόκτησης, εξαρτάται από το πανεπιστημιακό ίδρυμα και τη σχολή. Τα παραδείγματα πολλά και αφού το θίξατε, καλό είναι να αντιμετωπίσετε δραστικά και με βάση το αξιακό σύστημα που επικαλείστε το φαινόμενο της "βιομηχανίας" μεταπτυχιακών, διδακτορικών τίτλων και "αποδεικτικών" γλωσσομάθειας!
Σας εύχομαι καλή και αποδοτική θητεία στην "ηλεκτρική καρέκλα" του υπουργείου μας

Πηγή: www.esos.gr
"Η πολιτική κουλτούρα δεν μαθαίνεται, προκύπτει. Τα πτυχία, τα διδακτορικά και τα λοιπά είναι τα εύκολα. Τα δύσκολα είναι να αποκτήσεις ένα αξιακό σύστημα ένα πολιτισμικό υπόβαθρο".
Τα παραπάνω είπε ο νέος υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου κατά τη σημερινή τελετή παραλαβής από την απερχόμενη πολιτική ηγεσία και αναφερόμενος στη διαμόρφωση της δικής του πολιτικής κουλτούρας, είπε πως έπαιξαν ρόλο πολλοί άνθρωποι:
-Θέλω να αναφέρω το μεγάλο χρέος που έχω στον Μπάμπη Δρακόπουλο τον επικεφαλής του επιχειρήματος της αριστεράς με δημοκρατία και σοσιαλισμό, όταν στα μαύρα χρόνια της χούντας το 1968 αποφάσισε να συγκρουστεί με το ιερατείο του ΚΚΕ.
-Τον Τάκη Μπενά, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς που αποσύρθηκε τότε που κατάλαβε ότι πρέπει να αποσυρθεί και μας έμαθε όλους μας πώς πρέπει να γερνάμε αξιοπρεπώς.
-Τον Γιάννη Μπανιά, που δεν είναι πια μαζί μας, για το απίστευτο πείσμα του σε μία έρημη δεκαετία του 1990, όταν θεωρούσαμε ότι το όραμα της Αριστεράς έχει πια χαθεί.
-Τελευταία θα ήθελα να αναφέρω τον Νίκο Φίλη, με κάθε σοβαρότητα τού οφείλω πολλά, γνωριζόμαστε πολλές δεκαετίες, εκείνος μαθητής και εγώ μόλις είχα γυρίσει από το εξωτερικό. Αν είχα να πω κάτι, όπως είπα για τους προηγούμενους συντρόφους μας, ο Νίκος μου έμαθε να ακούω αλλά και πότε να μην υπακούω και για αυτό του είμαι ευγνώμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: