ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Ο Πολάκης δεν ήθελε να ακούσει το λαό και "έκλεισε" το τηλέφωνο!

Ο αναπληρωτής υπουργός συνεχίζει να εκτίθεται, ενώ ο κοσμάκης ταλαιπωρείταιπονά και υποφέρει...
Καλή Φώτιση, μέρες που έρχονται...

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης δεν ήθελε να ακούσει. Δεν ήθελε να ακούσει όσα τηλεφώνησαν και είπαν οι τηλεθεατές στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία.
Γιατί, προφανώς δεν θα του άρεσαν αυτά που θα άκουγε. Νωρίτερα είχε δηλώσει ότι είναι ευχαριστημένος από την κατάσταση στη δημόσια Υγεία και εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά των συνδικαλιστών της ΠΟΕΔΗΝ, μιλώντας για τακτική "εξοργιστικά χυδαία" απ' την πλευρά τους.
Ας ξεκινήσουμε από το τέλος της εμφάνισης Πολάκη. Ο Γιώργος Παπαδάκης του λέει ότι τηλεθεατής καταγγέλει ότι... αλλά πριν προλάβει να τελειώσει την φράση του ακούγεται ο ήχος του τηλεφώνου που κλείνει. Όχι, δεν έπεσε η γραμμή. Ο υπουργός τους το έκλεισε στα μούτρα...
Νωρίτερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Παύλος Πολάκης υποστήριξε ότι δεν λείπουν φάρμακα από τα νοσοκομεία, μιλώντας για προσλήψεις που έγιναν στον χώρο της Υγείας, αλλά και για αγορά ή ενεργοποίηση εξοπλισμού.
Στο στόχαστρο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας μπήκαν για ακόμη μια φορά οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ με αφορμή τα όσα ανέφερε ο πρόεδρός της και αποτέλεσαν τη βάση του δημοσιεύματος του Guardian, το οποίο έκανε λόγο για τριτοκοσμικές εικόνες στο χώρο της δημόσιας υγείας.
Ο Παύλος Πολάκης μίλησε για "οχετό" ψεμάτων και συνέκρινε το χαρακτηρισμό "μίασμα" που χρησιμοποιήθηκε για το πρόσωπο του με ανάλογο χαρακτηρισμό που έκανε ο Γλίξμπουργκ προ πεντηκονταετίας για τους κομμουνιστές, όπως υπενθύμισε. Παράλληλα υποστήριξε ότι όλα όσα αναφέρθηκαν στο επίμαχο δημοσίευμα ήταν ψευδή και ανυπόστατα, καθώς βασίζονταν σε στοιχεία της περιόδου 2011-2012.
Παραλάβαμε ένα σύστημα που κατέρρεε, είπε ο κ. Πολάκης και η σημερινή κυβέρνηση και η ηγεσία του υπουργείου κατάφεραν να το διασώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: