ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Συνεχίζει να χυδαιολογεί ενώ η Δημόσια υγεία έχει καταρρεύσει

Εκτός ελέγχου το "παλικάρι της φακής"!
Οι πολίτες της χώρας γνωρίζουμε πολύ καλά σε τι κατάσταση βρίσκονται τα νοσοκομεία μας. Ο εικονιζόμενος εκτός από βρισιές και χυδαιολογίες, ας ζητήσει και μία συγγνώμη από τον ελληνικό λαό. (πού τέτοια ευαισθησία!!!)


Σε έντονο υβρεολόγιο κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλη Γιαννάκου προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με αφορμή το δημοσίευμα του Guardian αναφορικά με την δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η υγεία και η περίθαλψη των Ελλήνων, αναφορές, οι οποίες εκπορεύονται από τον ίδιο τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας προς την βρετανική εφημερίδα.
Οι χαρακτηρισμοί του κ. Πολάκη όπως «Έκλεισε ο κύκλος σας, η θέση σας είναι στα σκουπίδια της ιστορίας» και ότι το δημοσίευμα αφορά «αισχρά ψέμματα και στοιχεία του 2012», αναρτήθηκαν στην προσωπική σελίδα του αναπληρωτή υπουργού.
Να θυμίσουμε ότι το δημοσίευμα του βρετανικού Guardian την 1η Ιανουαρίου του 2017, ήταν εξαιρετικά αιχμηρό για την κατάσταση της υγείας στην Ελλάδα, όπου μεταξύ άλλων υπογράμμιζε, ότι «οι ασθενείς πεθαίνουν αντί να ζουν». Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε ανακοίνωσή της την Δευτέρα, δήλωσε ότι τα στοιχεία του ρεπορτάζ είναι παλαιά και συγκεκριμένα των ετών 2011 και 2012 και πως το δημοσίευμα είναι καταστροφολογικό και χυδαίο, την ώρα που το ΕΣΥ πραγματοποιεί ένα μεγάλο αγώνα για επουλώσει τις πληγές του.
Αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Πολάκη έχει ως εξής:

«Πρόεδρε της ΠΟΕΔΗΝ όχι στο guardian αλλά στους New York Times να δώσεις συνέντευξη με αισχρά ψέμματα και στοιχεία του 2012 (τοτε ντε που προσκύναγες το Βενιζέλο και έγλειφες τον Άδωνι) συκοφαντώντας τη χώρα σου και την κυβερνηςη ΣΥΡΙΖΑ που σας έκοψε τη μάσα και τις εξυπηρετήσεις, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ :
- Δεν σε πιστεύει κανείς πια από τους εργαζόμενους των νοσοκομείων, παρά μόνο το παρεάκι σου
- αποδεικνύεις ότι είσαι το ίδιο ξεφτίλας με τον Γιωργάκη που για να φέρει εδώ το Δ.Ν.Τ έβριζε τη χώρα που ήταν πρωθυπουργός
- δείχνει τον πανικό που έχει πιάσει και σένα που σε λίγο καιρό δε θα είσαι πια πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ (και τοτε τι θα κανεις στη ζωή σου;) αλλα και τα ΜΜΕ που αναπαράγουν την εμετική σου συνέντευξη γιατι τους κόψαμε τη διαφημιστική δαπάνη από ΚΕΕΛΠΝΟ και την "αέρα" δανειοδότηση " από τις τράπεζες και δεν βγαίνουν πια .
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ: έκλεισε ο κύκλος σας, η θέση σας ειναι στα σκουπίδια της ιστορίας, ότι γκρέμισαν οι προηγούμενοι, με σένα και την παρέα σου να τους κρατάς φανάρι και να τους λιβανίζεις, ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ, χωρίς εσάς, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: