ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Σταθάκης για καύσιμα: Θα επέμβουμε αν υπάρξει έκρηξη τιμών

Χωρίς ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας...
κ. υπουργέ, στο θέμα του πετρελαίου θέρμανσης, συνεχίζετε την ανάλγητη πολιτική των προκατόχων σας! Πότε θα παρέμβετε; Όταν η τιμή του φθάσει στα 1,5 ευρώ και μπούμε στην άνοιξη; 

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης δεν βλέπει ακόμα κανένα πρόβλημα στις τιμές καυσίμων και προαναγγέλλει παρέμβαση αν υπάρξει... έκρηξη τιμών!
«Ακόμα οι τιμές είναι ελεγχόμενες, αν τυχόν γίνει έκρηξη τιμών νομίζω ότι και η κυβέρνηση θα πάρει τα ανάλογα μέτρα». Αυτό υποστήριξε, μιλώντας στον Realfm 97,8 με αφορμή τις αυξήσεις που προέκυψαν στις τιμές των καυσίμων από την 1η ημέρα του νέου χρόνου.
Και πρόσθεσε: «Οι δημοσιονομικοί περιορισμοί είναι δεδομένοι, έπρεπε να υπάρξει μία αύξηση εσόδων, εμείς αρνηθήκαμε να αυξήσουμε το ΦΠΑ στο ρεύμα. Το θεωρήσαμε πολύ πιο αντικοινωνικό από το 13% στο 24% κλπ. Υπήρχε αυτή η διάσταση και φέραμε μία ισορροπία με αυτό το μέτρο πολύ πιο δίκαιη απ’ ότι αν επιλέγαμε άλλα μέτρα τα οποία θα ήταν πολύ πιο ακραία κοινωνικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: