ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Χιονόστρωση από τη νέα χιονόπτωση!

Το ξανάστρωσε...

Το πρόγραμμα σήμερα περιλάμβανε ασκήσεις ετοιμότητας. O Δήμαρχος από τα ξημερώματα μας ειδοποίησε με SMS να σημάνουμε κουδούνι μία ώρα αργότερα. Αιφνιδιαστική κίνηση του Δημάρχου, αλλά δεν μας "έπιασε στον ύπνο"! 
Αμέσως πήραν "φωτιά" τα διαδικτυακά μηνύματα και η έκτακτη απόφαση του Δημάρχου έφθασε στα υπνοδωμάτια γονέων και μαθητών.
Για μία ακόμη φορά το επικοινωνιακό σύστημα του Δήμου Άργους Ορεστικού λειτούργησε άψογα και η άσκηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!
Οι φωτογραφίες πρωινές και "φρέσκιες" αποδεικνύουν πως για μία ακόμη φορά ορθώς αποφάσισε ο Δήμαρχος. 
Κ. Δήμαρχε, μην στείλετε εκχιονιστικά μηχανήματα, γιατί τα 264 ποδαράκια(132Χ2) μέχρι το μεσημέρι θα αποχιονίσουν τον αύλειο χώρο, αφού πρώτα καμφθούν οι αντιρρήσεις της συναδέλφου Βαγγελιώς, που έχει σήμερα την εφημερία της και είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την ασφάλεια των μαθητών/μαθητριών στα διαλείμματα.

Η συνάδελφος Δέσποινα, υπεύθυνη για τον εκχιονισμό, δημιούργησε τον κατάλληλο διάδρομο

Δεν υπάρχουν σχόλια: