ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Από αύριο Κυριακή 29 Οκτωβρίου, μία ώρα πίσω τα ρολόγια

 04:00 τα ξημερώματα, γυρίζουμε μία ώρα πίσω τα ρολόγια μας


Τα ξημερώματα στις 04:00, θα γίνει η αλλαγή στη χειμερινή ώρα. Στις 04:00 λοιπόν, θα πρέπει να πάτε τα ρολόγια σας μία ώρα πίσω, δηλαδή στις 03:00.

Μακάριος ύπνος, χωρίς προβλήματα...
Οι "φίλοι" του ύπνου, θα κερδίσουν μία επιπλέον ώρα το πρωινό της Κυριακής 29 Οκτωβρίου 2017, οπότε θα αρχίσει να ισχύει η χειμερινή ώρα.
Η χειμερινή ώρα θα αλλάξει σε θερινή την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018.

Εύχομαι να έχουμε έναν ήπιο  Χειμώνα, γιατί η τιμή του πετρελαίου είναι απλησίαστη και ουδείς εκ των τριακοσίων ενδιαφέρεται! Έτσι κι αλλιώς, κατοικοεδρεύουν στη θερμή "αγκαλιά" των Αθηνών...
Οι δε βορειοελλαδίτες βουλευτές, λησμόνησαν τις καιρικές συνθήκες της ορεινής Ελλάδας!

Κατάργηση της θερινής ώρας εξετάζει η Κομισιόν
Τις αιτήσεις για την κατάργηση της θερινής ώρας εξετάζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της Επιτροπής.
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του ταμείου ασφάλισης υγείας του DAK, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σχεδόν τα τρία τέταρτα των Γερμανών ζητούν να καταργηθεί η αλλαγή της ώρας.
Η αλλαγή της ώρας εισήχθη για πρώτη φορά στη Γερμανία κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μεταξύ των δύο παγκόσμιων πολέμων και μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η αλλαγή καταργήθηκε. Μόνο το 1980 εισήχθη εκ νέου με στόχο την καλύτερη χρήση του φωτός της ημέρας. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι αμφιλεγόμενο.
Δεν συμμετέχουν όλες οι χώρες στην αλλαγή της ώρας. Η Ρωσία, για παράδειγμα, δεν αλλάζει την ώρα το καλοκαίρι καθώς η χώρα έχει έντεκα διαφορετικές ζώνες ώρας. Από την άλλη πλευρά, η τεχνητά εισαγόμενη καλοκαιρινή περίοδος ήταν τόσο ελκυστική για την Τουρκία που πέρυσι αποφάσισε να διατηρήσει και τον χειμώνα τη θερινή ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: