ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Μετά τη νομοθετική κατοχύρωση του δικαιώματος του αυτοπροσδιορισμού φύλου, να κατοχυρωθεί και το δικαίωμα στη θέρμανση!


Για όγδοη συνεχή χρονιά οι κυβερνώντες προστατεύουν επιλεκτικά τα ατομικά δικαιώματά μας, καυχώμενοι πως οδηγούν τη χώρα στην πρόοδο! 
Το δικαίωμα να μπορούμε να ζεσταινόμαστε το χειμώνα με ποιο τρόπο το προστατεύουν; 
Εδώ και οκτώ χρόνια επιστρέψαμε στην εποχή του καυσόξυλου, αφού οι δεξαμενές των σπιτιών μας είναι άδειες από πετρέλαιο, με τους λέβητες και καυστήρες να αποτελούν μουσειακά αντικείμενα. 
Συγγνώμη κ. πρωθυπουργέ, αυτό δεν είναι πρόοδος, αλλά οπισθοδρόμηση που οδηγεί στην αποδόμηση...
Καληνύχτα σας!

Ικανοποίηση επικρατεί στην κυβέρνηση για την έκβαση της ψηφοφορίας, αλλά και της συζήτησης στη Βουλή για την ταυτότητα φύλου, με κυβερνητικές πηγές να εκτιμούν ότι ο πρωθυπουργός κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Άλλωστε, το Μαξίμου, προβαίνοντας σε θετικό απολογισμό, υπογράμμισε πως "με ευρύτατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία 171 βουλευτών υπερψηφίστηκε ένα νομοσχέδιο τομή, που διευρύνει την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων, κατοχυρώνοντας νομοθετικά το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού φύλου". Μάλιστα, στην κυβέρνηση τονίζουν πως "τελικά, μόνοι εκτεθειμένοι είναι όσοι προσπάθησαν να παίξουν παιχνίδια πολιτικών σκοπιμοτήτων, με αφορμή ένα ζήτημα αναγνώρισης και κατοχύρωσης ατομικών δικαιωμάτων".
"Το πολιτικό δίλημμα της εποχής εξακολουθεί να είναι ένα: Με την πρόοδο για μία κοινωνία του 21 αιώνα ή με τη συντήρηση και το σκοταδισμό. Η ελληνική Βουλή σήμερα απάντησε με σαφήνεια υπέρ της προόδου", ήταν το κύριο συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε η ελληνική κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: