ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΣΕ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΠΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ: Με εκπαιδευτικούς φαντάσματα δεν μορφώνετε τα παιδιά μας


eleftheria.gr
Απελπιστική και συνάμα απαράδεκτη χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί στο Σχολείο της Βερδικούσιας Ελασσόνας με τους μαθητές να βρίσκουν τις τάξεις κλειστές, αποτέλεσμα της έλλειψης νηπιαγωγών και δασκάλων και τους γονείς να βρίσκονται στα κάγκελα διαμαρτυρόμενοι για τη στέρηση της Παιδείας των παιδιών τους από την Πολιτεία, επισημαίνει μέσα από την ερώτηση του στον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου, ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης
Παρά τις εξαγγελίες της Πολιτείας και ενώ βρισκόμαστε στον δεύτερο, σχολικό μήνα της τρέχουσας εκπαιδευτικής περιόδου, εντούτοις ακόμη ψάχνουν για τους Νηπιαγωγούς και τους Δασκάλους που θα διδάξουν και θα εκπαιδεύσουν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και της Πέμπτης και Έκτης τάξης του Δημοτικού, αντίστοιχα. Και μπορεί να ακούνε υποσχέσεις ότι όλα θα γίνουν και θα έρθουν οι δάσκαλοι, πλην όμως, όπως φαίνεται, σχεδόν δύο μήνες από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ακόμη μένουν στα λόγια της Πολιτείας τονίζει στον αρμόδιο υπουργό ο Γιώργος Κατσιαντώνης, που με βάση το δεδομένο και Συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στη μόρφωση για όλα τα παιδιά, του ζητά να προβεί άμεσα σε ενέργειες τοποθέτησης εκπαιδευτικών, προκειμένου να συνεχιστεί ομαλά η λειτουργία του σχολείου της Βερδικούσιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: