ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Οργή Γλέζου για την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ

κυρ Μανόλη, 77 χρόνια από το έπος του ΄40, είμαστε στα πολλά μικρά ναι, που μας "νανοποιούν" και όχι στο μεγάλο ΟΧΙ, που η γενιά σου βροντοφώναξε στα βουνά της Πίνδου!
Παρ΄όλα αυτά, Αχ! Ελλάδα μου, σ΄αγαπώ! 

Την οργή του εξέφρασε ο Μανόλης Γλέζος με αφορμή την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ και την συνάντηση του με τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο κ. Γλέζος έκανε λόγο για παράδοση εθνικής κυριαρχίας και κατηγόρησε την κυβέρνηση Τσίπρα πως αντί να αγωνίζεται για την Εθνική Ανεξαρτησία, διαπραγματεύεται, το σε ποιον συμφέρει περισσότερο να την παραδώσει.

Αναλυτικά η δήλωσή του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς: 
«Όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός αγωνίζεται για να μειωθεί η ανεργία στις ΗΠΑ, αγοράζοντας τα F-16. Όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός προσφέρει γη και ύδωρ στη μητρόπολη της παγκοσμιοποίησης, επεκτείνοντας την παραχώρηση της Σούδας.
Όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός ξαναγυρίζει την Ελλάδα στην εποχή του Πιουριφόι, όταν οι ΗΠΑ διόριζαν τους πρωθυπουργούς. Όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός υμνεί τον πλανητάρχη για τα "δημοκρατικά του αισθήματα".
Τότε η υποταγή της χώρας στις ΗΠΑ είναι όχι μόνο φανερή, αλλά και ολοκληρωτική. Λυπάμαι και οργίζομαι, που η Ελληνική κυβέρνηση αντί να αγωνίζεται για την Εθνική Ανεξαρτησία, διαπραγματεύεται, το σε ποιον συμφέρει περισσότερο να την παραδώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: