ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

"Τσιμπημένο" προς τα επάνω το πετρέλαιο θέρμανσης

Στην κατοχή οι Έλληνες ξεπάγιασαν για 4 χρόνια. Σήμερα για 8ο συνεχόμενο χειμώνα, ο ελληνικός λαός ξεπαγιάζει και ουδείς από τους 300 νοιάζεται!
Μία ακόμη προεκλογική υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ για φθηνό πετρέλαιο, "κατέρρευσε" και δυστυχώς ξεχάστηκε!!!

Από τις 15 Οκτωβρίου ξεκινάει να διατίθεται το πετρέλαιο θέρμανσης. Οι τιμές φέτος όμως θα είναι πιο ακριβές.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν το πετρέλαιο θέρμανσης φέτος θα “τσιμπήσει” προς τα επάνω στην Αθήνα και θα φτάσει κοντά στο ένα ευρώ με μέση τιμή στα 0,97 ευρώ.
Στην περιφέρεια η μέση τιμή θα είναι λίγο πιο πάνω από 1 ως 1,02 ευρώ, ενώ στα νησιά μετά και την αλλαγή στο ΦΠΑ θα εκτιναχθεί ακόμη και στο 1,20 ευρώ το λίτρο.
Την ίδια ώρα έρχεται μείωση στο επίδομα θέρμανσης που λαμβάνουν χιλιάδες νοικοκυριά. Στόχος του υπουργείου είναι να εξοικονομήσει σχεδόν 50% από το ποσό για το επίδομα και έτσι εφέτος θα προϋπολογιστούν μόλις 55 εκατομμύρια έναντι 100 εκατομμυρίων πέρυσι.
Η πρώτη δόση του επιδόματος θα χορηγηθεί τον Ιανουάριο του 2018. Η μείωση της δαπάνης θα γίνει με αλλαγή των κριτηρίων και τη μείωση της επιχορήγησης ανά λίτρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: