ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Παραίτηση Τσακνή από την ΕΡΤ

Άργησες πολύ, κ. Τσακνή...Όμως, όπως λένε, ποτέ δεν είναι αργά.

Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΕΡΤ ο Διονύσης Τσακνής

Η απόφαση αυτή ελήφθη χθες το μεσημέρι, κατά την εκδήλωση παρουσίασης της νέας διοίκηση της ΕΡΤ από τoν υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά. Ο κ. Τσακνής αφήνει αιχμές για την κυβέρνηση και τον καθ ύλην αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ουσιαστικά συμπορεύονται με τον «εκπρόσωπο του πιο άρρωστου τμήματος του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού», εννοώνοντας τον επικεφαλής της ΠΟΣΠΕΡΤ Παν. Καλφαγιάννη. 
Ο συνθέτης τελικά αποχωρεί από την εταιρεία μερικούς μήνες αφού είχε υποβάλλει ξανά την παραίτησή του. Η πρώτη φορά ήταν τον Αύγουστο του 2017, όπως είχε αποκαλύψει η «Καθημερινή», εξαιτίας της διαφωνίας του για την τοποθέτηση του Βασίλη Κωστόπουλου στην ΕΡΤ, σε θέση διευθύνοντος συμβούλου. Οι δύο άνδρες είχαν βρεθεί αντιμέτωποι στα δικαστήρια, με αφορμή την ΑΕΠΙ πριν από περίπου μια δεκαετία.
Ο συνθέτης, ως μέλος της ΑΕΠΙ είχε καταθέσει εναντίον του σημερινού διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ. Το ζήτημα της υπογραφής σύμβασης της ΕΡΤ με την ΑΕΠΙ είχε επανέλθει το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια του ελέγχου από την οικονομική αστυνομία και ο νέος διευθύνων σύμβουλος είχε παγώσει τη διαδικασία.
Σε δήλωσή του, που κοινοποιήθηκε, ο κ. Τσακνής σημειώνει:

Τόσο η Κυβέρνηση διά των Υπουργών της με επικεφαλής τον κ. Παπά, όσο και ο Σύριζα διά του γραμματέα του κυρίου Ρήγα, εγκατέστησαν και επισημοποίησαν στην χθεσινή φιέστα στην ΕΡΤ, τη νέα Διοίκηση, με επικεφαλής τον Π. Καλφαγιάννη. Δικαίωμά τους, αλλά, σε ό,τι με αφορά, κατά πως θα έλεγε και ο Μέγας Αλεξανδρινός, «τη εξαιρέσει εμού».
Μάταια θα περίμενε κανείς, μια στήριξη στο πρόσωπό μου, εκ μέρους των παριστάμενων αξιωματούχων, όταν ο εκπρόσωπος του πιο άρρωστου τμήματος του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού, άφησε αιχμές για το ήθος και την τιμιότητά μου.
Σφίγγω το χέρι στους εκατοντάδες εργαζόμενους της ΕΡΤ που πορευτήκαμε μαζί, και τους εύχομαι να πάρουν την τύχη της εταιρίας στα χέρια τους.
Διονύσης Τσακνής
Πρώην Πρόεδρος ΔΣ ΕΡΤ ΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: