ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Νεκρός από ανακοπή καθηγητής σε σχολείο της Πάτρας

Κάπως, έτσι, θα "φύγουμε", με τα νέα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης...Θα αφήνουμε την τελευταία μας πνοή μπροστά στους μαθητές μας!
Αιωνία του η μνήμη!


tovima.gr
Νεκρός έπεσε το πρωί της Δευτέρας 62χρονος καθηγητής μέσα στο σχολείο του, στην πόλη της Πάτρας. 
Ο εκπαιδευτικός πήγε στο σχολείο του, το 11ο γυμνάσιο Πάτρας, νωρίς το πρωί επειδή υπήρχε η πληροφορία ότι οι μαθητές του θα προχωρούσαν σε κατάληψη του κτιρίου.
Όπως διαπίστωσε, πράγματι είχε τοποθετηθεί μια αλυσίδα στη είσοδο του, την οποία και έσπασε για να μπορέσουν να περάσουν στην συνέχεια καθηγητές, μαθητές και εργαζόμενοι στο σχολείο.
Την ώρα εκείνη δεν βρίσκονταν στο σχολείο περισσότεροι από 6 μαθητές. Ο άτυχος 62χρονος μαθηματικός Δημήτρης Σιφακάκης, μπήκε στην συνέχεια στο γραφείο της διευθύντριας για να πιουν τον πρωινό τους καφέ. Εκεί υπέστη ξαφνικά ανακοπή και σωριάστηκε στο πάτωμα.
Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον άτυχο εκπαιδευτικό στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».
Οι αλλεπάλληλες προσπάθειες του πληρώματος του ΕΚΑΒ στη αρχή και των γιατρών του νοσοκομείου μετά, δεν μπόρεσαν τελικά να τον επαναφέρουν στη ζωή. 
Η είδηση αυτή αποτέλεσε σοκ για την εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: